Jump to content

jreister

Active Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

jreister last won the day on December 31 2019

jreister had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jreister's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

113

Reputation

  1. Am luat eu chiar acum OTP - HAM la 120 eur. Acum ceva timp era vreo 150
  2. Ma pot ocupa si eu daca nu ai gasit inca pe cineva.
  3. Salut, Are cineva nevoie sa faca cateva sute de lei? Am nevoie sa de niste editare video de baza. Luat imagini, video, si pus un text, facut videoclip final. Ofer 40 RON / video. Nu e extraordinar de mult, dar poate ajuta pe cineva banutii aia.
  4. Salut, Te pot ajuta și eu, dacă dorești. Thread-ul de prezentare a serviciilor mele e aici:
  5. Am comandat eu un i7 de la ei, acum ceva timp, tot asa ca nu il gaseam in alta parte. Trece o saptamana, tot nu vine. La modul, nici trimis nu era. Comand de pe Amazon. Zic, ba, care vine primul, ala il iau, celalalt reject inapoi la livrator. Da, peste inca 3 saptamani am primit banii de la cel inapoi.
  6. Mie-mi place să urmăresc oameni de afaceri de prin America pe Instagram, văd chestii destul de interesante pe care să le scoată la suprafață și mi-au venit câteva idei interesante în felul ăsta. Bine, trebuie să sapi printre mormanul de gunoi care încearcă să îți vândă ceva, cursuri, plm, si sa ajungi la ăia care nu o ard în bălării din astea. Desigur, și ăia sunt buni, le poți copia modelul de magnet de fraieri...
  7. stickermule.com
  8. Salutări, eu sunt Iulian și am câtiva ani de experiență în online, pe câteva ramuri și domenii legate în general de a ajuta diferite afaceri în online să se promoveze și alte servicii conexe. Așa cum spune și titlul, ofer următoarele servicii: Web design - creare site-uri de prezentare în HTML/CSS ori pe WordPress și magazine online pe OpenCart / Shopify SEO - Optimizare SEO și creșterea site-urilor în Google Consultanță pentru strategii de promovare online și rulare de anunțuri pe Facebook / Google Ads Administrare pagini de Facebook - creare de conținut și integrarea cross-platform cu bloguri/altele Marketing și promovare online - Growth marketing în acest sens Prețurile diferă de la proiect la proiect. Pentru proiecte mici, poate exista un preț fix. Pentru proiecte medii sau mari și long-term collaborations, tariful meu este de 12 euro pe oră pentru majoritatea serviciilor de mai sus. Pentru organizații non-profit / proiecte open source / proiecte educative, îmi pun la dispoziție serviciile și în mod gratuit. Quick contact: Telegram - https://t.me/jreister90 Discord - jreister#8860 Telefon în privat.
  9. Orice idee poate să aibă succes. Dacă nu încerci, n-o să știi niciodată. Dacă vrei, dă-mi pe PM o metodă de contact (whatsapp sau ceva să vorbim) și poate mai schimbăm câteva idei.
  10. Pentru ce perioadă ai acea suma de investit? Nedeterminata sau ai impartit tu o suma la x luni si ți-a dat atât? Din punctul meu de vedere, cateva idei care ar merge acum: - Cursuri online. No scam or sketchy stuff, ci lucruri pe bune. Cu bugetul tau poti gasi oameni cat de cat capabili cu care sa colaborezi si sa iti realizeze conținut, iar tu sa te ocupi de partea de vanzare mai departe. - Proiecte europene. Există o multitudine de granturi si alocari pe diferite domenii. Aici nici macar nu ar trebui sa investești toti banii aia. Ai nevoie in principiu de un ONG, care nu e scump de înființat, ceva răbdare si o persoana care sa scrie bruxelleză bine Si ar mai fi. Cel mai important e sa te gândești in primul rand la ce stii tu sa faci, daca esti dispus sa pui si munca ta proprie in chestia aia sau vrei sa muncească altii pentru tine si sa iti faci un mini plan de afaceri (ce produs/serviciu lansez, cat imi ia, cine ar fi clienții mei, cum ajung la ei, ce le pot oferi, ce bugete am nevoie, in cat timp sunt realizabile chestiile astea). Mult succes!
  11. E posibil sa ai parte de mai multa bataie de cap si chiar sa strici chestii la care ai muncit, daca instalezi de la inceput pe un VPS fara sa ai cunoștințe de Linux. Been there, done that. Din punctul meu de vedere, daca scopul tau e strict sa lansezi la inceput magazinul, mergi pe o găzduire normală de la un provider decent SAU, de preferat, un VPS dar managed, ca sa nu iti bati capul cu configurări. Nimeni nu e expert in toate. Daca esti dispus sa inveti, învață exersând. Daca vrei sa nu iti bati capul, mergi pe soluția ușoară in funcție de bugetul disponibil.
  12. Păi, ți-am dat mai sus 2 firme de încredere, cu istoric pe piață și prețuri în range-ul cerut de tine.
  13. Dacă ții neapărat să fie românesc, https://hosterion.ro/ Dacă nu, https://www.hetzner.com/ sunt foarte calitativi și la prețuri ok.
  14. Iar au uitat ăia la 9 poarta deschisă 😂
×
×
  • Create New...