Jump to content

Tiberiu.Pop

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tiberiu.Pop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. https://we.tl/t-zIOM7CbxH7 parola: rstforums //lol https://imgur.com/a/PiWvsB0 //link fixed
  2. Daca are cineva nevoie de cont fara sa stea și sa se uite pe stream-uri ore în șir PM. Vă dau link-ul de unde l-am cumpărat sau vă dau un cont dacă vreți să vă uitați peste el. Eventual vă pot da o copie a executabilului sau dump-uri.
  3. Salutare! Daca vrei sa mergi pe full paranoia iti recomand sa citesti urmatoarele articole https://antoinevastel.com/bot detection/2019/07/19/detecting-chrome-headless-v3.html si https://www.tenantbase.com/tech/blog/cat-and-mouse/. Doua articole foarte interesante despre fingerprinting-ul pe Chrome Headless.
  4. Pregătiți banii pentru apartamentele alea ieftine. Stau dimineața pe balcon și urmăresc bătrânii, nu respecta nimeni regulile de distanță și nici orele de ieșire, practic, fac ce îi taie capul. Majoritatea copiilor lor sunt plecați in străinatate și le vor vinde apartamentele la prețuri de dumping ca să se scape de ele, bineînțeles, dupa ce mor. Practic, o să fie oferta mai mare decât cererea. Cum a zis și Gigi, dezinformarea e la putere, a fost și o să fie în continuare. Stay safe!
  5. Salut, am revenit cu dovezi: // Scuze de dublu-post!
  6. Salut, dacă ai avut probleme cu noi te rog să mă contactezi în privat. Mulțumesc!
  7. Salut, dacă ai avut probleme cu noi te rog să mă contactezi în privat. Mulțumesc!
  8. Salutare, îți ințeleg frustrarea. Îmi poți trimite pe PM niște detalii legate de comandă? Mulțumim și ne cerem scuze!
  9. Salut, nu aș putea spune ca eMAG ne ia o mare parte din piață, uită-te la cifra lor de afaceri. Gândește-te că au și marketplace-ul. Pentru toți cei care au avut probleme cu CEL vă rog să îmi scrieți în privat. Sigur ne putem revanșa cumva. Aștept întrebările voastre!
×
×
  • Create New...