Jump to content

yakuza2007

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yakuza2007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. La distanta asta pot comunica doar 2 directionale intre ele. Antena emite la 3 km dar telefonul tau nu. Iar 14 db este oricum putin. Minim 21.
  2. La 48 dbi ar mai fi o chestie, speranta ta de viata daca o instalezi pe aproape sau treci prin raza ei, e ca si cand ti-ai face radiografie zilnic. Desi ar fi o chestie funny sa te trezesti avatar intr-o buna zi. Panel de 20 db cu Alfa AWUS036Hnu cred ca a fost depasit pana acum pentru o solutie city inclusiv alte scopuri injectabile. Am cheltuit eu multi bani incercand diverse altele. Pe ultimul loc sistemele tun yagi dar iarasi depinde pentru ce ai nevoie.
  3. Omul este cam retard eu zic sa nu va incurcati. Se incurca in propriile ganduri.
  4. cititi manualul Anonymous. Sunt de acord cu ei ca cele mai sigure servicii vpn sunt cele din Suedia. Au o legislatie mai deosebita si sunt foarte reticenti la cooperarea cu US. NU salveaza loguri iar aplicarea unui mandat de interceptare se face doar daca solicitantii au deja destule probe care sa conduca la condamnarea la cel putin 2 ani.
  5. 500 euro pt adresa unei tipe, nu ma intrebati daca-s nebun ca nu ofer eu fac doar o favoare platitorului. Orice forma, xss, parola, troian bla bla el vrea sa stie daca isi da mailuri cu vreunu probabil.
  6. Orice vanzare/cerere care are legatura cu frauda online sau bancara este penalizata cu ban permanent fara avertisment!
  7. nu e handmade, chestiile handmade par spectaculoase la prima vedere dar daca nu te pricepi si nu ai echipament de calibrare etc. iese crap. Si decat sa te chinui aiurea ca sa te simti hacker fara cauza mai bine dai 50 de euro si iei ceva ca lumea.
  8. am incercat mai multe de am facut depozit prin casa si in mod cert cea mai buna alegere mi se pare panelul. Bate orice yaggy directionala sau omni ca si captare a semnalului, stabilitate etc. Eu cumpar de pe ebay de obicei de la un seller arthurek din germania.
  9. Eu am dat vreo 50 de euro o dau la jumate e nefolosita ca intre timp am mai luat ceva mai strong si mai scump. Are si un cd cu backtrack special compilat pt ea. Placa e PCMCIA. Antena e de 7 db, magnetic mount. E de wardriving nu va asteptati sa prindeti netu de la 1 km.
  10. Le-a luat altcineva de pe alt forum. 2 baieti cu mai mult bun simt si imaginatie. Si care chiar vor sa devina programatori de succes. In asta consta tot spilul. Informatie si pdf-uri piratate sunt cu tonele pe net. Thread inchis.
  11. Ofer gratis pentru pasionatii de programare 3 carti de Perl. Platesc si expedierea. Cei care doresc trebuie sa ma convinga ca merita intr-un eseu de juma de pagina cu tema: De ce merit eu un cadou moka ?? Eseurile sau linkurile spre ele trebuie postate pe thread si vor putea fi apreciate si comentate si de membrii forumului.
  12. dap, cum de nu m-am gandit la asta, Jizaz !!!! Xteutu esti offtopic
×
×
  • Create New...