Jump to content

cleaner

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Italy
  • Interests
    Photography
  • Occupation
    Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cleaner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Daca intre timp iti faci paypal, da-mi un mesaj ca sunt inca in cautare de emailuri UK.
  2. cleaner

    Email db UK

    Eu sunt interesant de niste email-uri din UK. Mai ai?!
  3. YouTube - TRAIAN ILEA - PUSCA SI CUREAUA LATA Ion Dolanescu si Gica Petrescu la greu!!!
  4. Deocamdata am un proiect in minte. Vreau sa vorbesc cu o firma de styling (make-up and hairdressing) sa le fac publicitate. Ei imi macheaza si coafeaza modela iar eu le fac afise (stiu sa lucrez in photoshop, illustrator, indesign) pentru firma. In felul asta ei au de castigat, si eu la fel. Fete de pus in fata obiectivului se gasesc. E adevarat, nu se comporta ca modelele adevarate dar e un inceput. Clienti mari deodata nu am cum sa am, asta in timp (2-3-4 ani). O alta idee ar fi sa lucrez cu o firma de tipografie si sa fac book-uri sau cataloage pentru firme de vestimentatie. Deocamdata sunt la inceput, dar daca planurile imi ies sunt sigur ca o sa fie ceva de durata. (si trebuie sa imi iasa)!
  5. Cu siguranta as deschide un studiu fotografic, sau o firma de stilisti. Sunt in Italia iar aici moda e in floare, criza economica nu se resimte in moda. In plus as combina utilul cu placutul. Imi place fotografia foarte mult, am si inceput, de altfel, sa intr-un in aceasta lume. Deocamdata sunt "o jumatate" de fotograf ocazional (fashion, glamour etc), castig cativa bani, dar pe care ii cheltui la sfarsitul saptamanii pe discoteca. Din pacate 100k sunt buni numai pentru inceput, pentru ca echipamentul costa al naibii de mult. Cred ca e un domeniu in care se gasita bani cu caruta, trebuie doar sa iti placa. ps: daca nu merge treaba deschid o brutarie
  6. Kristina Svechinskaya are doar 22 de ani si este considerata cea mai sexy hackerita din lume. Kristina Svechinskaya este studenta la New York University si momentan este implicata intr-un proces, in SUA, dupa ce a delapidat in total 7,6 milioane de lire sterline. Frumoasa rusoaica a fost comparata de presa din SUA cu celebrul spion Anna Chapman, in varsta de 28 de ani. Kristina s-a numarat printre cele 37 de perosane acuzate zilele trecute ca au participat la spargerea unor banci din Europa si SUA. Sursa: Apropo.ro ps: ce i-as sparge....pc-ul ps2: ciudat, am cautat dar nu am gasit. In fine, un mod+ sa-l stearga.
  7. Sfera poate sa fie deasemenea infinit de mica. Nu conteaza cat de mica sau mare este, intotdeauna o sa tinda la infinit. Luam un segment, spre exemplu. Cu totii stim ca este finit, dar contine o infinitate de puncte. Alegem 2 puncte din segment, formand astfel un alt segment, care la randul lui are o infinitate de puncte. Teoria ne spune ca inf+inf=inf. In cazul nostru avem inf+inf=finit. Deci e ceva care nu merge. Segmentul de care vorbesc poate sa fie axa numerelor foarte bine. Iau un numar la intamplare: 387368735. Acesta, pentru mine, poate sa fie infinit, dar totusi e un numar finit, il pot scrie. Infinitul e o cantitate mai mare decat vreau eu sa fie, dar oricum finita. Cu cercul acelasi lucru. Imaginati ca iau axa numerelor (care e infinita) o indoi sa o fac un cerc (adica o multime de numere finita). Daca luati in considerare ce am spus mai sus despre segment, multimea cercului ar fi infinita, iar daca il rup intr-un punct (il fac iar o axa) multimea acestor numere ar fi oricum infinita. Aici ar trebui introdus si conceptul de infinitezimali, cum ca, fiecare numar tinde la 0. Cel mai bun exemplu e suma: 1/2+1/4+1/8+...=1. Limita acestei serii tinde la 1, adica este o suma a infiniturilor infinitezimale. Pacat ca adunarea in acest caz nu este comutativa (adica egalitatea 2+4+6 = 6+4+2 nu este adevarata, fiecare serie tinde la o limita aparte). Fiecare are modul sau de a percepi infinitul. Pentru mine finitul este ceva finit!
  8. Sau in trigonometrie. Un unghi se poate masura in 3 moduri diverse: DEG, GRAD, RAD, unde DEG sunt gradele pe care le cunoastem noi (europenii) iar GRAD sunt gradele pe care le folosesc americanii (un unghi drept e de 100 grade)
  9. Ar fi ceva daca consideri ca axa numerelor este un cerc trigonometric. Pleci dintr-un punct [ (x,y) ] si mergi inainte. Dupa un tur complet esti in acelasi punct dar distanta e y (punctul) inmultit cu kpi. Aceasi chestie si cu numere negative. Cu cat mergi mai departe, numerele (pozitive/negative) cresc, iar cel mai mare numar pozitiv ar fi si cel mai mic numar negativ. Pacat ca e doar o presupunere, din pacate matematica nu e o opinie
  10. Sfatul meu este sa nu iti iei DSL. Pe contract scrie ca ai viteza de 20 de mega dar in realitate in modem iti intra doar 7-8 mega. Viteza de download efectiva (torrent) este de maxim 1-2 mega, iar de upload nici nu mai vorbim. Daca ai posibilitatea sa alegi fibra, ti-o recomand cu cea mai mare caldura.
  11. Incearca "Interpretation of dreams", e foarte interesanta. Sunt anumite chestii care m-au lasat masca.
×
×
  • Create New...