Jump to content

kidu

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About kidu

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Totul este o facatura, nu se va intampla absolut nimic. Daca se va intampla ceva asta depinde de noi. Trebuie sa ne trezim pentru ca daca nu o vom face nu vom mai avea vreme sau aer pe care sa-l respiram iar muntii se vor topi, pentru ca poluam atmosfera, automobilele si gazele chimice distrug si vor distruge atmosfera. Aerul pe care il respiram este mai importanta decat banii pe care ii cheltuim, nu avem nici macar mila pentru animalele care sunt capturate si inchise intr-o gradina zoologica - ce fel de oameni suntem? Ce fel de planeta e asta? ce fel de oameni traiesc aici?
 2. kidu

  Cumpar conturi

  Cumpar conturi de youtube/yahoo/myspace/facebook/hotmail. Cu cat mai multe cu atat mai bine:)
 3. kidu

  Well done

  As vrea sa stiu cine este cretinul asta care mi-a infectat calculatorul cu un keylogger Si cum il pot sterge Apropo stiu ca este user pe forum-ul asta deci sa-mi bag ... in el ConQUIZtador Hack (cqkiller v1 + v2) - YouTube
 4. am stat 5 zile la programu asta sa-i dau de cap si..nimic
 5. in ce marime? ca asa pot sa fac si eu screen capture
 6. nu pot sa citesc... pentru ca mor de plictiseala... poate carti audio
 7. Matterhorn - Fuck in the rain:))
 8. vreau sa traduc o revista din germana in romana dar nu gasesc un translator bun daca incerc cu ala de la google: un pui este în supermaket. au cutii de carton de ou? singura mea ?i vreau s? c?l?toresc cu copii de la Lena Fürstenberg:| exista vreun site sau ceva care sa traduca corect?
×
×
 • Create New...