Jump to content

HrN

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

HrN last won the day on September 9 2012

HrN had the most liked content!

Converted

  • Location
    Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HrN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

  1. HrN

    Mini meeting

    Sunt si eu in poza... NINJA
  2. IVONA Text-to-Speech Voices | TTS Voices | Text To Voice ?
  3. Daca tu imi pui limita in mysql pe coloana username de 32 de chr si nu imi verifici numarul de chr introdus in inregistrare pot sa inregistrez ceva de genul: username: admin x (admin urmat de cel putin 27 de space-uri si un x) password: 123456 Cand iti verifica daca exista deja username-ul iti va da false, dar cand il va introduce in baza de date, va introduce doar primele 32 de chr. Si poti sa te loghezi cu toate parolele, de exemplu: http://94.249.208.142/login.php username: admin password: hrnhrn sau username: admin password: 123123 Ambele sunt valide.
  4. Si daca putem sa ne logham cu orice user fara a folosii update-ul ala, cate puncte primim? Mor cand vad ca nu puneti limita de chr la username in register...
  5. plm nytro, ii luam la palme pe mai toti de pe aici in locul tau...
  6. De ce? Aveam MT-ul ceva ce s-a pierdut? Sau?
  7. Suntem mai pregatiti, mai entuziasti si cu niste targeturi mai bine definite de aceasta data. Astazi, 13 februarie, redeschidem oficial InSecurity Romania, comunitate ce are o istorie si o traditie care se intinde pe aproape 6 ani. In tot acest timp am venit, am plecat, ne-am schimbat dar mereu am pastrat aceeasi atitudine serioasa si deschisa spre incurajararea si dezvoltarea acestui domeniu. Ne bucura sa vedem ca unii dintre voi, dupa atata timp au ramas fideli acestui grup. Va recomand sa aruncati o privire peste : Regulile generale ale forumului! Cum poti intra in grupul PPDE? Noua echipa Insecurity Romania Echipa PPDE s-a activat si deja lucram la mini-proiecte destul de intresante pentru a reusi sa ne gasim un punct comun si sa inchegam echipa, dar locurile nu s-au terminat. Site-ul sufer modificari si optimizari zilnic, dar in viitorul apropiat totul va pregatit. Surprizele nu vor intarzia sa apara. Stay hungry, stay safe! InSecurity Romania s-a redeschis!
  8. "Ei sunt decat niste copii care trebuie sa se maturizeze" - Cred ca nu ma cunosti, si sigur nu te cunosc. Sigur nu am zis absolut nimic despre tine. Tu de ce o faci? Poti sa nu mai generalizezi? Daca ai probleme cu cineva de acolo, nu ii baga pe toti in certurile tale. Nu este frumos.
  9. Ahh... nu am inteles bine postul anterior : adica cu alte cuvinte vorbesesc despre crestinism sau satanism sau angosticism , ateism cu o persoana open-minded care nu a cazut in fanatism si (NU) isi justifica actele sub forma religioasa Intelesesem ca trebuie sa isi justifice actele sub forma religioasa. Si incercam sa explic ca nu poate gandii liber atata timp cat isi justifica actele dintr-un SINGUR punct de vedere. My bad sorry... Parere proprie: Nimic divin si atotputernic nu exista. Dovada? Noi ps: ELUCUBRÁNT adj. v. aberant, absurd, ilogic, nelogic, neraþional, stupid. - Mi-a trebuit dictionar, ma gandesc ca mai sunt si altii ca mine...
  10. Daca nu vroiai atunci vorba de religie de ce ai facut-o, ca din cate observ nimeni nu s-a legat de religie... Si crede-ma ca sunt forte putini pe aici carora le pasa de asa ceva, si cred ca aproape nimeni nu v-a sparge un site avand ca tema religia (oricare ar fii aceasta). Mai mult ca sigur este user/administrator pe acel site, dar gandestete ca este doar o alta victima (site-ul). Atat. Aaa, da, ca tot ai adus vorba... O persoana nu poate fii open-minde cand isi justifica actele sub forma religioasa, sau de orice alta natura. Ca cineva sa aibe o minte deschisa trebuie sa gandeasca lucrurile din afara, adica sa nu fie sub absolut nici o influenta. Gresesc? Bafta.
  11. GET ..\..\..\server.cfg HTTP/1.0 Host: IP:Port Connection: close
×
×
  • Create New...