Jump to content

HrN

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by HrN

  1. HrN

    Mini meeting

    Sunt si eu in poza... NINJA
  2. IVONA Text-to-Speech Voices | TTS Voices | Text To Voice ?
  3. Daca tu imi pui limita in mysql pe coloana username de 32 de chr si nu imi verifici numarul de chr introdus in inregistrare pot sa inregistrez ceva de genul: username: admin x (admin urmat de cel putin 27 de space-uri si un x) password: 123456 Cand iti verifica daca exista deja username-ul iti va da false, dar cand il va introduce in baza de date, va introduce doar primele 32 de chr. Si poti sa te loghezi cu toate parolele, de exemplu: http://94.249.208.142/login.php username: admin password: hrnhrn sau username: admin password: 123123 Ambele sunt valide.
  4. Si daca putem sa ne logham cu orice user fara a folosii update-ul ala, cate puncte primim? Mor cand vad ca nu puneti limita de chr la username in register...
  5. plm nytro, ii luam la palme pe mai toti de pe aici in locul tau...
  6. De ce? Aveam MT-ul ceva ce s-a pierdut? Sau?
  7. Suntem mai pregatiti, mai entuziasti si cu niste targeturi mai bine definite de aceasta data. Astazi, 13 februarie, redeschidem oficial InSecurity Romania, comunitate ce are o istorie si o traditie care se intinde pe aproape 6 ani. In tot acest timp am venit, am plecat, ne-am schimbat dar mereu am pastrat aceeasi atitudine serioasa si deschisa spre incurajararea si dezvoltarea acestui domeniu. Ne bucura sa vedem ca unii dintre voi, dupa atata timp au ramas fideli acestui grup. Va recomand sa aruncati o privire peste : Regulile generale ale forumului! Cum poti intra in grupul PPDE? Noua echipa Insecurity Romania Echipa PPDE s-a activat si deja lucram la mini-proiecte destul de intresante pentru a reusi sa ne gasim un punct comun si sa inchegam echipa, dar locurile nu s-au terminat. Site-ul sufer modificari si optimizari zilnic, dar in viitorul apropiat totul va pregatit. Surprizele nu vor intarzia sa apara. Stay hungry, stay safe! InSecurity Romania s-a redeschis!
  8. "Ei sunt decat niste copii care trebuie sa se maturizeze" - Cred ca nu ma cunosti, si sigur nu te cunosc. Sigur nu am zis absolut nimic despre tine. Tu de ce o faci? Poti sa nu mai generalizezi? Daca ai probleme cu cineva de acolo, nu ii baga pe toti in certurile tale. Nu este frumos.
  9. Ahh... nu am inteles bine postul anterior : adica cu alte cuvinte vorbesesc despre crestinism sau satanism sau angosticism , ateism cu o persoana open-minded care nu a cazut in fanatism si (NU) isi justifica actele sub forma religioasa Intelesesem ca trebuie sa isi justifice actele sub forma religioasa. Si incercam sa explic ca nu poate gandii liber atata timp cat isi justifica actele dintr-un SINGUR punct de vedere. My bad sorry... Parere proprie: Nimic divin si atotputernic nu exista. Dovada? Noi ps: ELUCUBRÁNT adj. v. aberant, absurd, ilogic, nelogic, neraþional, stupid. - Mi-a trebuit dictionar, ma gandesc ca mai sunt si altii ca mine...
  10. Daca nu vroiai atunci vorba de religie de ce ai facut-o, ca din cate observ nimeni nu s-a legat de religie... Si crede-ma ca sunt forte putini pe aici carora le pasa de asa ceva, si cred ca aproape nimeni nu v-a sparge un site avand ca tema religia (oricare ar fii aceasta). Mai mult ca sigur este user/administrator pe acel site, dar gandestete ca este doar o alta victima (site-ul). Atat. Aaa, da, ca tot ai adus vorba... O persoana nu poate fii open-minde cand isi justifica actele sub forma religioasa, sau de orice alta natura. Ca cineva sa aibe o minte deschisa trebuie sa gandeasca lucrurile din afara, adica sa nu fie sub absolut nici o influenta. Gresesc? Bafta.
  11. GET ..\..\..\server.cfg HTTP/1.0 Host: IP:Port Connection: close
  12. "Anyway, when you are not security aware you deserve to get owned. " Din cate stiu, nu e prima oara cand securitatea site-ulu respectiv este compromisa. Fool me once, shame on you, you won't fool me twice; dar se pare ca in unele cazuri istoria se repeta. In rest, am sa ignor aberatiile cu "hacar" si arsul monitorului Nu te inteleg... Poate probabil pentru ca nu imi place ideea de a face lucruri pentru ca doar pot sa le fac. Adica ficare actiune ar trebuii sa aibe un scop bine definit (cel putin asa cred eu). Cat despre: In rest, am sa ignor aberatiile cu "hacar" si arsul monitorului Nu ma asteptam la o reactie atat de calma. Felicitarile mele
  13. Este imposibil sa nu gasesti singur un raspuns... Mai tii minte cand erai mic? Probabil ai avut bicicleta, si tot la fel de probabil este ca ai incercat sa mergi fara maini, intr-o roata si multe alte 'scheme'. De ce ai facut asta? -Sa iti verifici abilitatile. -Ca prietenii tai sa te vad altfel. -Sa inveti ceva nou. -Curiozitate. De ce ai zgariat masina vecinului de la 2 pentru ca a parcat pe locul tau de parcare ? -Razbunare. De ce distrugi lucrurii fara motiv? -Idiotenie. -Prostie. Cat despre inteligenta nimic din lumea asta nu te face mai inteligent, pe cand toate actiuniile petrecute in viata ta iti dau anumite cunostinte. escalation666: Anyway, when you are not security aware you deserve to get owned. Esti hacar, aaa ? Explica de ce merit sa vii tu sa imi arzi monitoru? :?: Ca nu am cunostintele necesare pentru a imi securiza pc-ul? no offence
  14. HrN

    helou der!

    and i quote myself : nu cred ! Dupa modul de vorbire si gramatica nici eu nu il cred citez : "nam". Ok, recunosc, stau destul de prost sau chiar foarte prost la capitolul "Gramatica Limbii Romane".... defapt la limba romana in general... Dar (dupa parera mea) daca tu crezi ca pentru a fi programator, hacker, ... sau orice alceva, trebuie sa ai vorbesti intr-un anumit fel eu zic sa iei o pauza de la ce faci in acest moment Doua limbaje de programre care le stiu este ceva de necrezut pentru unul care vorbeste ca mine ? Daca mai scriam si despre alte lucruri pe care (sa presupunem ca) le stiu, aveam un vot pentru ban din partea ta? Multumesc tuturor pentru felul sau unic de a imi spune "Bun Veit!" . Cred ca o sa mai stau pe aici o vreme .... :twisted:
  15. HrN

    helou der!

    Hello World! Sunt pe forum de mai mult timp (de mai demult de cand cu c`o`n`q`ui`z`t`a`d`o`r-ul... ) dar nu m-a interesat in mod special sa postez ceva pe forum, nici acum nu stiu de ce o fac... . Despre mine ?! Nick: HrN Nume: nam Prenume: nam Varsta: imi permite legea sa conduc masina (aproape...) Ce stiu ? Limbaje de programare : Delphi, PHP - bine Perl, c++, python - basic OS: WinXP Profesional sp.2 - si asa va ramane pentru o vreme . Ii urasc pe toti cei care sunt "hacari" sau cei care vor sa devina "hacari, h4x0rii" sau mai stiu ce alceva si pe cei care intreaba inaintea de a fii sigurii ca nici unul din cuvintele intrebate de el nu se gaseste over the net . Cam atat ... aaa... da, daca ai ceva de spus, SPUNE, simte-te LIBER!!
×
×
  • Create New...