Jump to content

Bobo12

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bobo12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Primul calculator in 2003 un AMD Duron la 1300 Mhz , 128 DDRAM , 64 MB Video nVidia GeForce 2 , 40 GB HDD. xD Primul joc instalat GTA Vice City
  2. Bobo12

    Programare

    Extensia .cpp se deschide si cu notepad normal.
  3. Bobo12

    Programare

    Programarea nu este pentru oricine. Trebuie sa iti dedici foarte mult timp invatatului. Eu fac programare in Facultate si credema ca nu e deloc usor. E chiar foarte greu. Chiar si programele in C++ sa faci o rezolvare matematica pe baza unor date de intrare e foarte greu. Si inca nu am trecut la Java , POO , C# sau altele. Sunt deabia anu 1. Iti atasez niste programele de baza pe care le-am studiat la scoala sa iti faci cat de cat o idee: Probleme rezolvate PP rar
  4. Am facut exact ce ai zis tu in L.E. si se pare ca nu mai imi trece acum de prima linie cu starting nmap.
  5. Daca vrei sa dai mai devreme: Pile + Bani = Love. Daca vrei mai tarziu ca ai ceva programat in perioada aia se poate. Te duci la ei la ghiseu cu buletinul si le spui ca vrei sa te programeze mai tarziu la oras deoare ai urmatoarea problema.
  6. Si pentru ascundere dns ce putem folosi? Si ma refer la ceva sigur fara sa lase amprente.
  7. @Petzy Daca frecventezi agentiile de pariuri mozzart si joci la aparatele lor , acceptoarele alea sunt cum le-am descris eu. Am mai vazut si la tonomate de cafea daste. Am impresia ca si cele de la nowogames inregisteaza impulsul cand scapa hartia in cutie.
  8. Acum depinde si de cititor. Sunt cititoare care la introducerea bancnotei o pune invers adica paralel cu bancnota cum este introdusa la inceput si iti contorizeaza impulsul la momentul cand cade in cutie. Atunci nu mai poti sa o mai scoti.
  9. Poti face un tutorial si pt Windows? Ar fi binevenit cred.
×
×
  • Create New...