Jump to content

cry4ty

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cry4ty

  1. cry4ty

    Salut

    Pai cam despre asta este forumul asta,nu?
  2. cry4ty

    Salut

    Salutare,sunt de ceva timp pe forumul asta nu m-a interesat sub nicio forma hackingul,warezu si alte chesti de genu'. De curand vreau sa ma apuc strong de spart siteuri,invatat hacking,furat conturi,etc. Si vreau sa ii intreb pe cei mai mari de aici cu ce sa incep? sunt un tip perseverant cu multa vointa si de curand am un program liber de 5 ore pe zi care pot sa-l folosesc. Multumesc.
  3. schimb invitatie filelist pe orice tracker la care necesita inregistrare prin alta invitatie
  4. vreau si eu se poate? cry4ty94@yahoo.com ms
  5. a spus ca nu e de vanzare si ca-l da userilor cu mai multe posturi, nu te mai ambala atata
  6. daca nu e de vanzare atunci ce vrei, cont pe filelist ? ahh sau il dai doar userilor mai vechi ?
  7. Si nu mai ziceti ca TOTI ardelenii sunt acelasi lucru cu ungurii, ardelenii sunt niste oameni foarte cinstiti (in afara de cei care vorbesc ungureste), o sa vi se para ciudat insa nu stiu cati prieteni ardeleni aveti.. +1 +1 +1
  8. ti-am trimis pm cu idul de mess, insa o sa trebuiasca sa arati niste dovezi ca merge pe playzeek( vezi pm )
  9. stiam ca era si un site foarte bun de creearea unui icon Online Icon Maker - create your own icons in an online free editor.
  10. Cel mai bine faci un blog pui pozele acolo (incearca sa faci rost de niste poze mai deocheate) fa rost de adresele lor, si fa o inregistrare audio(sa fie ca si cand ai suna-o pe una din ele):iar in inregistrare sa se afle adresa lor,tarifu,sa le intrebi daca au mai facut-o inainte cu vreun barbat,etc etc, mai vezi ce mai intrebi tu acolo. Bineinteles inregistrarea asta trebuie facuta de tine si de inca o fata(ea trebuie sa se dea drept una din curvele alea doua). Si acuma te duci frumos pe protv.ro sau suni la un jurnalist de acolo , si le prezinti frumos materialul audio si siteul si ce mai pui tu la cale ( poate chiar si un film porno: cum una ii suge copios pula la un gras, bineinteles cu fata fetei cenzurate sa nu se afle ca nu e ea defapt..) Si la cat de disperati sunt cei de la protv dupa stiri si tot felul de kkturi..sunt sanse mari sa le vezi maine la stirile de la ora 5
  11. cry4ty

    salutare!

    Salut! Ma numesc Cristi, merg pe 17 ani(peste 2 luni), sunt clasa a X-a,fac fotbal de performanta de 8 ani la clubul Progresu(f.c national),de curand am facut o pauza de aproximativ 3 luni din cauza ca ma durea foarte rau cand alergam in partea dreapta,intre timp am fost la o policlinica privata si doctora mi-a spus ca am o fiere lenesa (si din nefericire inca mai am insa durerea nu mai e asa persistenta).Sunt din Bucuresti.Imi place sa ascult hiphop,rock, in general imi plac melodiile care-ti dau o doza de adrenalina si motivatie,o melodie care te motiveaza:d "Biggest,the best,better than the rest","Nobody's perfect but I'm pretty fucking close!" .Am dat de voi pe gugle in timp ce cautam niste tutoriale despre keyloggere, nu m-am asteptat sa fie o comunitate de hackeristi , de asemenea am vazut ca sunt foarte multe tutoriale utile si asta m-a determinat sa intru in comunitate(sau macar sa incerc)O sa incerc sa fac ce pot ca sa ajut si eu comunitatea .Nu stiu mai nimic despre hacking.Sunt novice in materie de HTML,CSS, am facut un site mai demult BUSE GAZ - ROMANIA , pentru un vecin. Ma mai pricep si la photoshop, low spre medium,il foloseam mai mult ca sa-mi falsific pozele cand jucam counter-strike )(si-mi iesea de minune).De curand m-am apucat si de 3ds max insa e mult de lucru ca sa-l inveti perfect asa ca l-am lasat.In rest imi place sa joc counter-strike(add yon91 pe steam care vrei ).
×
×
  • Create New...