Jump to content

CjMt2

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CjMt2

  1. MUltumesc!!! A functionat ireprosabil, am trecut la a invata Premiere Pro ca din 3 ore de curs pot ramane lejer cu cel mult jumatate.
  2. Multumesc, incerc asa din firefox saptamana viitoare si postez aici rezultatul. Am si dezinstalat zoom de pe pc, sa speram ca obs va putea captura imagine si sunet.
  3. De curand vreau nu vreau trebuie sa inregistrez continut zoom privat, evident altcineva face grupul si evident fara posibilitatea de record in acel grup. Am incercat diverse moduri, de la fereastra la tot desktopul, practic vad la baza 2 centimetrii de imagine si restul alb. Nu stiu daca e protejat continutul sau eu nu am facut ceva bine, sigur insa am nevoie de acel continut numai pentru mine ca sa pot revedea. Mai mult, platesc sa vad acel continut si ar fi just sa am parte de el atata timp cat e doar spre uzul meu si clar nu va fi postat partial sau integral spre vederea altor persoane. Setari, ca imaginea nu o pot posta: Calitate inalta, dimensiune medie pentru fisiere mp4 Software (x264) Am nevoie de sunet si imagine, cam 3 ore zilnic. Cum sa fac? Multumesc.
  4. Documentatia proiectului PredictionIO : Welcome to PredictionIO — PredictionIO 0.7.2 documentation
  5. # UBot Studio Cracked 3.00086 https://rstforums.com/forum/39755-ub...-3-00086-a.rst Ambele linkuri sunt moarte.
  6. Buna!

    Am expus problema la https://rstforums.com/forum/87733-marketglory-bot-modificare-script.rst , daca te pricepi, ce zici, te-ai implica?

  7. Buna!

    Am expus problema la https://rstforums.com/forum/87733-marketglory-bot-modificare-script.rst , daca te pricepi, ce zici, te-ai implica?

  8. Acum pe marketglory: 10 RON din joc = 1 Gold din joc 10 Gold din joc = 1 Euro din joc 1 Euro din joc = 0.70 Euro reali Calculati voi cat timp va ia sa aveti 20 Euro in joc sa puteti avea 17 euro in mana. In concluzie, nu e imposibil, insa trebuie multa rabdare si perseverenta (iar asta cei mai multi nu au). Daca vrea cineva mai multe detalii va stau la dispozitie, cel putin eu incerc sa le explic jocul referalilor adusi de mine si sa-i ajut cu ce pot.
  9. as vrea sa vad clientul de Metin2 in romana, in prealabil. Se poate? Daca da, unde?
×
×
  • Create New...