Jump to content

sql.breaker

Active Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sql.breaker

  1. https://rstforums.com/forum/64248-cum-sa-gaesti-ip-ul-cuiva-pe-skype-cu-task-manager.rst#post419387 - skype https://rstforums.com/forum/62695-rst-yahoo-ip-grabber.rst - yahoo A doua iei sursa, o bagi pe un host. muie la DDOSERI.
  2. And the Point Is? - Cheezburger Asta e bun de ascuns, cand ai date importante.
  3. Din cate am vazut, virusez sa ars rau. Sper ca tex sa se intoarca printre cei 'vii', si sa scape de chroot jail. Multaaa bafta la recrus!!!
  4. Sunt interesat de cateva chesti de acolo, te rog da-mi un mesaj privat cu un id contact.
  5. Salut! as dori si eu un cont.
  6. Scripturi php la comanda/Vanzari Dupa cum spune si titlul, fac scripturi php la comanda. ______________________________________________ Tehnologi:Scriptul poate sa contina javascript,html,php,css,mysql. Contact: Imi dati pm, cu scriptul care il doriti si am sa va contactez. Plata : Cartela de reincarcare orange/Plata paypal. ______________________________________________ Vand : Cont -> Metin2.ro | level 45 | iteme bune | server : volans | pm pentru detali. Script php -> regenereaza toate parolele din db -> si trimite mail la fiecare user.
  7. Salut, Script-uri: PHP/HTML/CSS/JAVASCRIPT Contact: prin pm/lasati mesaj aici daca vreti. Plata: Se face prin PayPal,Transfer Credit (Orange/Vodafone/Cosmote), dupa ce script-ul e gata, client-ului ii se va arata script-ul prin TW. ______________________________________________________________ Nu fac scripturi folosite in scopuri de frauda.
  8. Salut,acum cine conduce grup-ul php daca Syn sa retras?
  9. Folositil la liste de email-uri, sa scoata duplicatele..
  10. Salut,ar trebui sa am acess la sectiunea VIP..din cate am inteles de la syn?
  11. Tipule, nu stiu care e problema 'ta' cu nytro sau restul din staff.Dupa parerea mea esti doar un copil de 12-13 ani,care cauta 'atentie',de ce spun asta?din posturile tale se observa cauti sa faci spam/cearta(din cate vad lai vazut mai palid la fata pe nytro si te-ai luat de el)nu mai stiu sigur unde am vazut un post(forum sau blog) ca in echipa nu se intra prin metode de astea , faci topicuri aiurea. -Cu Respect sql.breaker!
×
×
  • Create New...