Jump to content

bogtheman

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    bucuresti
  • Interests
    none
  • Occupation
    none

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bogtheman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sunt reduceri destul de bune. Dar trebuie sa fi al draq de rapid. Ca se duc ca vantu. Bafta oricum. Si eu iti recomand un Asus. Eu am un g75vw singura chestie este ca tu ai zis ca o sa umbli o gramada cu el. Si el e cam greu Dar in rest merita.
  2. Imi poti spune cu ce se mananca acest program? Sunt foarte curios. Imi cer scuze pt gradul de noob dar asta este. Mersi
  3. Poate daca ai timp sa le pui si pe celelalte.. Mersi ..
  4. Cel mai usor e sa suni si sa te faci si tu ca esti prost si sa ii intrebi pe aia. Si o sa vezi ca zice ca nu se poate. Eu am citit si prin alte parti si logic ca nici eu nu i-am crezut pe aia. Dar din pacate nu am gasit nimic.
  5. si eu am incercat ceva de genu dar nu am reusit. si totusi m-am interesat pe la aia pe la orange.. la aia sunt si eu . dar au zis ca nu are legatura wap unlimited cu datele. So nu stiu ce sanse ai . doar sa fie vreo combinatie care numai lumea de pe aici ar putea sa stie.. dar nu cred ca este.Sry
  6. Eu ma duc la inchisoare pentru ca nu m-ai am ce sa fac afara
  7. Un smtp bun care sa pot foloi pe internet? ceva gen smtp2go dar ala poate trimite doar 300 am nevoie de unu care poate sa treaca pe departe de aceasta suma. Multumesc. (am cautat si ras-cautat pe google dar nu dau de ce am nevoie.) Un mic ajutor ar fi binevenit.
  8. Daca e pirat winu.. schimba winu.. pentru ca e de kkt. Incearca un ETH0 daca este. Iar faza cu sunetu pot fi multe kkturi .. conflicte zic eu. Dar nu ar trebui sa iti faca asta.Daca e un win updatat .. la maxim.
  9. Daca am inteles bine e un hp nu? daca e din clasa DV e dat draq. am si eu unu care la inceput sa incalzit pana sa oprit..Fierbeam oua. L-am dus la un service care mai avea vreo 5 DV uri dastea.. si si acum e acolo.
  10. O prostie. Te-ai scos cu configuratia aia. Eu unu nu suport Celeronu si Ati. Dar tu le-ai nimerit pe amandoua. Auzi tu .. la 3000 .. o sa ajungi cu el la 1800 pe parcurs o sa mai mearga deloc
  11. eu folosesc http://ma-config.com/ este destul de bun. Dar din pacate este in fr. dar totusi gasesti cam tot ce ai nevoie. Am folosit si driverguide!
  12. Laptop. Intel Pentium M 1.60Ghz Memorie. 512 Hdd.80 Video.Ati Mobility
  13. Eu folosesc FireFox 3 .. e bun pt socks.. ie nu le mananca bine. Dar am si Ie pentru Aol. Pe Desktop am Opera. Ma inteleg mai bine cu ala totusi.
×
×
  • Create New...