Jump to content

adyttza26

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adyttza26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Deja cand am ajuns la "atit" n-am mai continuat sa citesc si am si inchis pagina Not everything you find on the internet is true/real..
  2. Po?i s? îl iei ?i dac? ai windows8.
  3. E intr-un fel normal sa nu mearga pe x32..pe acum multi ar trebuii sa aiba peste 4gb ram.. Singura diferenta care o stiu eu(poate cineva sa ma corectez.) dintre x32 si x64 este ca x64 recunoaste mai mult de 4gb ram pe cand x32 nu ..
  4. Nu faci alegere intre x32 si x64 doar ca esti pasionat de anumite jocuri.. Daca ai 4gb ram+ atunci iti pui x64 daca nu,ramai cu x32..n-are rost sa iti pui x64
  5. SSDCHP20 - expirat Acum incerc divein10..nu le incerc pe toate ca sa nu par "greedy" + ca acum trb. sa dai ticket sa activezi coduri promotionale. "We do see you already applied the HappyMonday promo code to your account, and you're only allowed one promo per account." serios ? doar un promo code pe cont..really:))
  6. Nu si daca folosesti google fiber. (doar 3 orase valabile(numai in u.s.a)) https://fiber.google.com/about/
  7. Ai incercat macar ce am zis eu ?
  8. Foloseste sality killer http://media.kaspersky.com/utilities/VirusUtilities/EN/salitykiller.exe Am avut aceeasi problema,am reinstalat windowsul de vreo 2 ori ca tot ma infectam si nu stiam de ce,apoi am luat sality killer si mi-a mers ca luna pc-ul dupa. @EAdrian Nici eu nu am antivirus,dar eu nu iau toate kkturile de pe net,de 2 ani nu am antivirus si doar odata am fost infectat cu sality in 2 ani..
  9. http://i.imgur.com/UAKyuoi.png // sunt obisnuit cu numele de rstcenter.=]
×
×
  • Create New...