Jump to content

Vlachs

Active Members
  • Posts

    3673
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by Vlachs

  1. Nu mai bagati pe gat .net, este foarte ok pentru windows dar nu ai sa vezi software scris pentru alte os-uri in el si cateodata e nevoie de software si pentru alte os-uri. Nu poti sa faci un top10 pentru ca fiecare limbaj se muleaza mai bine pe "ceva", zone in care exceleaza.
  2. In cazul PBN-urilor, da, e posibil ca ahrefs sa indexeze mai putine dar cand vine vorba de junk atunci ahrefs indexeaza mai multe. Daca ai lista cu backlink-uri facute, poti sa verifici cate sunt indexate in google si cate sunt in ahrefs.
  3. Sunt ok si backlink-urile din site-uri de nu sunt in engleza. Legat de teoria cu traficul, am foarte multe domenii in pbn-uri(foste site-uri de firme, etc) care au fost importante in anumite nise, sa zicem ca esti o autoritate intr-o chestie cu volum foarte mic, asta inseamna ca link-urile din site-ul tau sunt bs? Nu. Link-urile functioneaza si nu au nici un fel de legatura cu vizitatorii.
  4. Indexarea in ahrefs e diferita fata de cea in Google, daca ahrefs iti arata 100k, in google e posibil sa fie si doar 200 indexate
  5. @Nemessis Salut, se pare ca pe ym nu mai esti activ. Am cateva chestii de precizat la tot topicul asta. 1.Social signals sunt bs, testat de vreo 5 ori, fara rezultate concrete. 2.Backlink-urile: a) Sape functioneaza grozav, trebuie doar sa stii sa alegi link-urile foarte bine, iar cele bune, costa destul de mult(pentru un sape), poate multi nu stiti dar sape iti ofera posibilitatea si de link-uri contextuale(direct in articol) ce par a fi 100% legit. Numarul maxim de backlink-uri nu trebuie sa fie 30-40, poti sa rankezi si cu 5 dar si cu 2000, depinde de nisa si competitie. c) Grupurile de ancore nu trebuie sa fie in aceleasi procente date de toti "guru" din online, poti sa rankezi si cu 50 exacte. d) Footer links si blogroll inca functioneaza si nu este o limita concreta in utilizarea lor. e) Nu ai nevoie de niche relevant links, o greseala majora care o comit toti cand analizeaza backlink-urile e sa stabileasca ca x blog face parte din nisa lor. Daca ai un site pentru varice si iti iei un backlink de pe un site cu medicina(orice continut legat de medicina, poate sa fie cu prospecte, boli, etc) asta nu inseamna ca ai un backlink din nisa. Nisa e delimitata mult mai strict si sincer in teste nu am vazut nici un fel de rezultate concrete incat sa se merite doar niche "related" links. f) 301 inca functioneaza, poti sa ii faci redirect catre un domeniu nou si o sa rankeze dar aici tine foarte mult de analiza domeniului, trebuie sa indeplineasca niste criterii. g) 301 din domeniu penalizat, in unele cazuri am observat ceva ciudat, chiar daca ar fi trebuit sa se trimita si penalizarea, nu sa trimis instant, mi-a permis sa rankez inca vreo 2 saptamani pe o nisa destul de dificila si sa incasez de pe urma ei. h) PBN-uri merg de minune dar nu orice domenii de rahat bagate in el, un domeniu bun pentru PBN incepe de la 50$ si poate sa ajunga si 1700$ i) PA/DA este cel mai prost metric inventat vreo data, e bazat pe opensiteexplorer(serviciu lor de iti arata backlink-urile) si are o rata destul de mica de indexare, e mult mai relevant PR-ul + sa verifici domeniul pentru toate chestiile posibile j) Variantele ieftine ca Web2-urile nu fac mare chestie pe nisele medii spre dificile, ca in orice domeniu, tre sa cheltui bani ca sa castigi bani...dar web2-urile aged care nu au fost inchise...functioneaza putin mai bine. Precizari! Unele domenii din sape au fost deindexate dar nu toate, reteaua e prea mare, peste 500.000 de site-uri. Alea ieftine si spamate in draci probabil au fost scoate. Continutul conteaza dar nu la modul de il cred majoritatea, nu ai nevoie de un continut scris de mana sau foarte corect gramatical(aici nu vreau sa detaliez).
  6. @bcman singura metoda de stiu ca functioneaza pentru mine sunt backlink-urile, aici e vorba de link-uri shitty in volum mare + ancora exacta pe cuvantul de rankeaza ala bine.
  7. Eu zic ca nu, aici nu e vorba de metode sau ceva ... pur si simplu sa ai cu cine, niste metode pentru PPD nu prezinta interes, cel putin pentru mine. Exista deja forumuri destule pentru asta si unele sunt dedicate pentru anumite sub ramuri.
  8. Pacat ca nu ai cu cine. O categorie ca sa fie atractiva ai nevoie de persoane dornice de a se implica. Cum majoritatea userilor de pe forum de cica se ocupa cu "internet marketing" inca fac banuti cu adf.ly si alte cacaturi de genu ... o categorie dedicata nu isi are rostul. Nici categoria actuala nu isi are rostul pentru ca nu sunt persoane cu care sa interactionezi, majoritatea vor doar mura-n gura si nu au cu ce contribui.
  9. Tricourile sunt pur si simplu geniale Magazin Vandal Club - Vandal Club
  10. De ce naiba ti-ai asocia site-ul cu nationalisti.ro, wtf
  11. Elefant mareste * 3 preturile de obicei, cel putin la ceasuri si dupa cica au reducere, jenant. Erau modele de ceasuri de costau 350ron si ei aveau discount de la 1200 RON la 550 RON.
  12. Vlachs

    Fun stuff

    Snow probabil este Azor Ahai...
  13. Vlachs

    Fun stuff

    Sa te futa cainii in cur MUIE MUIE MUIE
  14. Ba, esti atat de prost incat omiti ca eu sunt supermod si am acces la IP-urile userilor. Daca tot iti postezi singurel in thread, foloseste dracului un proxy cand schimbi contul. Astept o explicatie(aici nu pm) sau iti dau ban pentru conturi multiple + posibil scam.
×
×
  • Create New...