Jump to content

hit47

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hit47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Omule uita-te de cand ii postu,de un an de zile plus ca a fost postat un link catre megaupload,care din pacate este inchis de ceva timp.
  2. In primul rand acel cablu nu-i de SATA ci ii PATA(Parallel ATA) sau IDE(mai corect spus EIDE) si acel pin are rol de fixare ca sa nu poti baga cablul invers in unitatea optica/magnetica.Ce zici tu prin terminator sunt defapt niste rezistente care se intalnesc la unitatile SCSI,aceste rezistente se afla la capatul cablului si au rolul de a nu lasa semnale parazite sa apara pe cablu care ar putea interactiona cu semnalele de date.Exista si pentru unitatile IDE cabluri care nu lasa ca semnalele sa se "futa",ele sunt alcatuite din 80 de perechi de fire,40 de fire sunt pentru semnale de date si etc iar 40 de fire sunt ground-uri,firele sunt dispsuse in felu urmator:1 fir de semnal urmat de un fir de ground,iar un fir de semnal urmat de unul de ground si tot asa pana la 80,din acest motiv cablurile cu 80 de fire sunt compatibile cu unitatile cu 40 de pini.Inainte sa acuzi pe cineva ca a facut un tutorial dupa ureche si sa postezi informatii eronate,mai bine te-ai documenta tu.
  3. Da-mi pm cu mai multe informatii,eventual un id gtalk/yahoo!
  4. Foarte utile cele spuse mai sus.Ai putea cumva sa postezi si niste sfaturi pentru un network Admin?
  5. Ciao,as dori si eu o invitatie daca se poate!Multumesc.
  6. hit47

    CISCO

    Topicu' asta ii din 2006,tu ai postat doar ca sa te afli in treaba avand in vedere ca topicu ii vechi de 6 ani,cat despre partea cu examenu de la toamna am mari indoieli ca tu ai facut macar CCNA ca sa nu vorbim despre alte certificari.
  7. Inca mai merge,am incercat de 5 minute si a trimis.
  8. Se poate ca acel pin sa fie un pin de sustinere si de aceea sa nu afecteze procesoru in nici un fel.Ca iti merge mai bine ma indoiesc,iar despre partea cu lipitu nu stiu daca poti sa il lipesti.
  9. hit47

    Baterie UPS

    Stiu asta,imparti cu facotrul de putere care este <1 si iti da in W.Am vrut doar sa fie cat mai simplu posibil.Multumesc mult pentru raspuns.
  10. hit47

    Baterie UPS

    Am si eu o intrebare,daca am un ups cu puterea de 600 de W avand o baterie de 12 V.Intrebarea mea este daca inlocuiesc acea baterie cu una de masina de 12 V 64 A,care este numaru maxim de astfel de baterii legate in paralel pe care pot sa le pun pe UPS ca sa tina mai mult?
  11. Foarte bune.Multumesc mult!Nu ai cumva si materialu video de la Offensive.Security.PWB.v3.0 [Lab guide,2010, bt4]?
  12. Materialu video de la backtrack 3 nu il ai?Multumesc pt pdf.
  13. Ii versiunea 1 nu ce scrie in titlul topicului versiunea 2.0,una scrie si alta ii pus in arhive.
×
×
  • Create New...