Jump to content

Dodohaha

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Dodohaha

  • Birthday 03/07/1978

Converted

  • Biography
    Man
  • Location
    RO
  • Interests
    net

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dodohaha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, am nevoie de o oferta pentru bazele de date. trimite-mi o oferta pe excels1or@yahoo.com te salut

  2. SinisterB este tepar. Dai banu si dispare. Mare grija
  3. O jucarie unica. Reportofon cu dimensiunile si forma unui memory stick obisnuit. Microfon sensibil, pana la 6m distanta si baterie reincarcabila incorporata.Puteti inregistra informatii sau conversatii cu acest stick USB mic si mai ales subtil. Arata exact ca un Memory stick USB este usor de folosit si nu da de banuit. evindet poate fi folosit si pentru stocarea diverselor informatii avand si aceasta functie de stick usb. Mai multe detalii pe Spionaj - STICK USB SPION-REPORTOFON
  4. Multumesc. Nu le-am verificat. La o scurta privire par ok.
  5. Foarte frumos. Daca ai un extractor bun si vrei sa-l vinzi da-mi pm
  6. just_me_john1977

    Astept sa-mi arati ce ai promis. O zi buna.

  7. Vand Baza de date emailuri USA. Sunt peste 30.000.000 actualizate Septembrie 2011. 90% din ele sunt din yahoo.com, msn.com, hotmail.com, aol.com, bigfoot.com Dati pm pentru detalii si pret.
  8. Nu sunt generate? Poti da o mistra?

  9. Da-mi pm si zi-mi cu cat le dai.
  10. Am eu emailuri romanesti de femei peste 400.000. Da-mi pm daca esti interesat
  11. Eu spun din experienta. Nu am gasit niciodata 6 milioane de emailuri. Daca tu ai asa ceva si le vinzi, le cumpar eu dar sa ne intalnim fata in fata sa vad ca ai ceea ce spui. Am dat un exemplu clar de ce nu pot exista un numar asa de mare de emailuri dar argumente de ce nu ar exista nu am gasit decat frustrati ca Zatarra. Faceti-mi o socoteala logica de unde dracu aduni 6 milioane de emailuri intro saptamana. Nu vreau surse. O explicatie logica. Luminati-ma. Ce site din romania are 6 milioane de persoane inregistrate? Sa arunci numere pe piata e simplu. Evident puteam incepe postul cu vand 10 milioane de emailuri dar nu vand ce nu am sau ce nu prea vad sa existe.
  12. isblacks..da 5 euro dau 500 de adrese....dar de 100 de euro le dau pe toate 1.2 milioane Dar am si o oferta ca a lui iustin86. Dau 6 milioane de adrese cu 20 euro. Nu am 8 milioane. Am doar 6 milioane.
  13. De unde prietene 1.4 milioane de emailuri? Daca tu ai 1.4 milioane de emailuri romanesti dintr-un singur site eu ma inpusc. Ecupidon e site de maimutoi care vor sa se imbarlige si cauta pe site-uri de specialitate sa vezi ce trafic are. Un trafic slabut. Nu e vizitat de 1.4 milioane de vizitatori unici dici in 5 ani. Iar inregistrati au maxim 50.000. Am experienta cu emailuri mai multa ca tine. Fa o statistica. Cati suntem noi in Romania, cati sunt copii pana in 7 ani, cati batrani, cati in mediu rural cu WC in curte si paote nici curent nu au si o sa vezi ca nu prea au cum sa fie fie 8 milioane de utilizatori. Dar....sa zicem ca ipotetic ar fi 8 milioane de utilizatori. Crezi ca toti utilizatorii de internet au adrese de email? Tot ipotetic presupunem ca ar avea adrese de email. Toi au preocupari de vanzari, cumparari, inscriereri pe site-uri de matrimoniale sa le poti gasi tu adresele? Mare teapa cu aceste 8 milioane. Am si eu o baza de date de 6 milioane. O vrei? O dau gratis. fa socoteli si lasa vrajelile astea cu 8 milioane de adrese romanesti.
  14. Mai pune ceva aici pentru saraci prietene. Tia-m dat cu comentariu la RAP ca...meriti
×
×
  • Create New...