Jump to content

aihwh

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aihwh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Mai bine sugi tu madularul, pe bani daca se poate. Ca na, ma gandesc ca prostitutia fiind ilegala iar tu crezand ca "ilegalitatea este singura modalitate sa faci bani", poate pana la anul te vedem in top 10 cele mai bogate persoane de pe plaiul mioritic.
  2. Nu inteleg rostul topicului. Streamingul inca merge si o sa mearga inca o buna bucata de vreme. Niste complaint-uri nu schimba nimic, nici niste fisiere sterse. Cu alte cuvinte, esti cel putin un ratat care printre upload-uri de filme/seriale a mai aruncat un ochi pe Breaking Bad, Sopranos, Catch me if you can si ce alte productii cu baieti rai mai exista. Nu ma intereseaza subiectul topicului in sine, e discutabil daca e ok warezul sau nu si in ce circumstante, dar ca sa spui ca "ilegalitatea este singura modalitate sa faci bani" te face un cacat cu ochi. Just my 2 cents.
  3. Foarte bun postul lui @M2G. Imi aduce aminte de articolul lui Eric S. Raymond - "how to become a hacker", e un must read pentru toti cei ce navigheaza aici. Chiar si el recomanda studierea unei discipline de meditatie gen zen si sportul. eu sunt curios de unde aceasta legatura. Poti dezvolta un pic subiectul?
  4. Movies Featuring the Nmap Security Scanner For reasons unknown, Hollywood has decided that Nmap is the tool to show whenever hacking scenes are needed. At least it is a lot more realistic than silly 3D animation approach used in many previous movies (e.g. "hacking the Gibson" on Hackers, or the much worse portrayals on Swordfish). We always like to see Nmap in the movies, so we have catalogued known instances here.
  5. lol. Cine mai sta in 2015 pe dinozaurul ala xat?
  6. Off: Pai daca spui ca faci soft custom-made pentru clienti, nu ar trebui sa stii ce vrea un client (orice client)? Functionabilitate, viteza, customizabilitate, aspect.. On: Neaparat posibilitatea ca (,) continutul sa poata fii generat de useri, cum era pe vechiul vplay, unde daca aveam chef sa vad un episod dintr-un serial mai putin cunoscut si nu avea subtitrare, descarcam un .srt de pe net si o adaugam (inainte ca subtitratea sa fie aprobata, aveam un preview la episod cu subtitrarea ca sa fiu sigur daca e okay inainte sa o trimit).
  7. nu s-au remediat problemele cu Tapatalk? Ati raportat vulnerabilitatile? Am vazut ca erau 206 subscriberi - http://m.i.imgur.com/1Asxbex.png Eu unul nu am mai frecventat forumul asta de cand a fost scos Tapatalk, pentru ca sunt mai mult plecat de acasa si nu am acces la PC, doar telefon LE: credeti ca se poate face un subreddit de genul r/rstforums in care sa fie sharuite automat ultimele topicuri? Sau orice altceva, e greu de urmarit forumul de pe telefon.
×
×
  • Create New...