Jump to content

zawhitehacker

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zawhitehacker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Incepand de maine o sa incepeti sa imi sugeti pula grav By DarkStone. P.S: Sa vedem cata protectie DDOS aveti in voi si cat va tin pulele, pentru greselile facut de voi ( analizati in mortii mamilor voastre de copii prosti sursa inainte sa dati ban ) Dar daca sunteti atat de inapti, si nu stiti ce mortii mamicutelor voastre inseamna un SVN, si google code, shoot your fucking selfs. P.S2: This is not a warning, this is the reality.
  2. La computer security cursurile incep de pe 19 ( delay ) Dear *******************, Thank you for your interest in Computer Security. A launch date for this course is currently on hold. We are excited to offer our material online for free. We apologize for the delay and will be sure to let you know when we confirm a date for this course to go live. In the meanwhile, you might check out the five free online Stanford courses that will go-live on March 12 and March 19 at www.coursera.org. Thank you for your interest. Dan Boneh, John Mitchell, Dawn Song Computer Security
  3. Salut, Pai raspunsul este unul simplu, orice tine de warezz, freware/share/crack, va fi sters si 99 % din keywords gen "warez", "free serials", "crack", etc. vor fi CENZURATE si nu vor mai exista pe google ( google acum se judeca pe acest motiv, vezi stirileprotv.ro ). Asa ca, asta este motivul "scaderii" de trafic pe care il ai.
  4. Pe bune? Pai de ce sa il las ma când el vrea sa intepe lumea cu un firewall care se g?se?te si gratuit
  5. Bla bla bla..., Barracuda Web Application Firewall - Web Application Protection Against Hackers and Vulnerabilities Este mai bun ca asta de 10 mii de ori ( se gaseste crackuit pe aproximativ orice torrent ).
  6. Daca ti-a cazut pe jos vreodata , de acolo nu mai vibreaza.. am avut si eu, si este foarte sensibil telefonul. Mie mi-a vibrat un timp urat de tot ( oriunde ii atingeam displayul ) si dupa nu a mai vibrat deloc.. am fost la service, si mi s-a spus ca trebuie schimbat un mic arculet in in el, care costa 35 roni ( numai arculetul ala ).
  7. Unu din cele mai bun firewalluri, pe bune recomand multifunctional shit;)
  8. Decrypt: GirlShare - Download goodiessss.rar
  9. Me, me, me icq: 623244709 Mess: darkston3e
  10. War, eram dupa somn... nu am observat ca era banat.
  11. wildchild, Sunt darkston3e. Sincer, eu imi petrec luni bune, lucrand la un program care ii dau release ieri, si acum ma trezesc cu ban pentru ca nu am observat ca are deja ban ? Merci frumos pentru apreciere prietene, you'r the best... chiar ai reusit sa imi strici ziua. No problem, pentru asta o sa parasesc RST... Cu bine, Dark + White
  12. Salutare tuturor si bine vam gasit, Imi place acest forum asa ca o sa il frecventez, sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam unul pe celalalt Cu bine, White.
×
×
  • Create New...