Jump to content

skraoski

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skraoski

  1. Forumul este general care bineinteles va contine si IT. Administrator insa nu poti sa fii niciodata
  2. cred ca toti am primit e-mailuri de la asta cu bitsense.ro oare cati au pus botu ?
  3. O dai pe 60 eur ? Este 4.2 ? As fi interesat sa o cumpar, bineinteles cu cont cu tot. Luni iti fac plata paypal ! Ce zici ?
  4. te invat eu sicilianul este f usor ! astept pm
  5. Nu face nimeni un upload la sms bomber ?
  6. Doar tunnelier cu chrome ? De proxifier nu s-a auzit ? Prostia aia o faceam si eu mai de mult si e fix pola. Trebuie sa ai si tunnelier si proxifier ca sa schimbi ip si dns la tot ce deschizi in windows ! Bineinteles setate cum trebuie. Puneti port 10 ! V-ati uitat ce dns va arata doar cu tunnelier ?
  7. Si eu sunt interesat de un scanner sa prind ceva nologine. Plata o fac prin paypal. Are cineva ?
  8. Ce parere aveti despre Dynamo si magia imposibilului ? Chiar este un magician talentat sau un `om` care prin magie arata tuturor ce poate sa faca, sa acceptam altfel adevarul ?
  9. Anuntam concert cu Guta si Salam Live GRATIS si ii gazam pe toti odata !
  10. This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.
  11. poate a mers faza cu linkul dar acum chiar nu merge. Am incercat de mai multe ori si chiar cu ip diferit si degeaba
  12. De ce nu-mi merge parola ?
  13. Eu am una de 2000mW si de curand am spart un wep in cateva minute. Am si antena de 5dBi si de 8dBi. Diferenta nu este prea mare intre ele. Eu o am pe balcon in afara si din ce vad eu ca receptioneaza semnal, retelele se afla chiar si la distante de 200 de metrii si mai departe nu bate pentru ca sunt cladiri inalte. Sunt f multumit de ea si poate pe viitor cumpar o antena de 24dBi de exterior sa prind netul din tot orasul )))))
  14. Stiam bruttus139 de mult timp acele metode dar nu dau randament daca nu le faci cum trebuie. Mai bine ai un aparat din comert care isi face singur treaba si inca f bine. Daca mai ai si parabolica, cu atat mai bine dar nu prea mai ai nevoie daca ai o antena de cel putin 9dBi. Spun asta pentru ca eu acum am una de 5dBi si isi face treaba extraordinar de bine. Acum daca vrei sa captezi semnal de pe luna, o montezi pe un satelit Eu unul sunt super multumit de ALFA.
  15. Stau la etaj 3 si exact pe colt. Blocul are 7 etaje si nu prea am asa mare deschidere in fata pentru ca la fel, la 20m este un bloc cu 7 etaje iar altul langa si printre ele bate cam la 200 de metrii si se pare ca si de acolo capteaza ceva dar este o institutie si nu sunt prea multe. Antena este de 5 dBi si tocmai imi comandai una de 8dBi. Iar ca tot romanul nesatul, mai pusai si antena pe coada de matura si se amplifica semnalul mai mult asa ca luati-va cu incredere ca merita toti banii.
  16. Am intrat astazi in posesia paketului si tin sa va anunt ca din 6-7 retele cate prindeam cu laptopul, cu ALFA prind 35 Inca este in probe sa vedem ce poate
  17. Eu tocmai imi comandai unul de pe amazon.de si ajunge acasa pe la vreo 38 de euro. Il astept. Revin cu detalii
  18. As dori sa cumpar si eu una si nu gasesc de unde din romania. Poate cineva sa lase un link ceva? Niste indicatii de unde as putea cumpara si cam ce pret are?
  19. am eu un stick criptat prima data cu pgp in care am un fisier criptat cu truecrypt parola este kilometrica de vreo 45 de caractere care n-are nici un inteles formata din litere, cifre, caractere speciale... cat de usor se sparge? si mai mentionez ca este un micro cs si in caz ca sunt vizitat de cineva fara programare, o inghit dao dracu!!!!
  20. cat ceri pe cele de germania si cate ai ?
  21. ma ajuti si pe mine cu cateva de germania te rog? un p.m. ?
×
×
  • Create New...