Jump to content

mannnu

Active Members
  • Posts

    331
  • Joined

  • Days Won

    3

Posts posted by mannnu

  1. On 5/29/2023 at 4:13 PM, 0xStrait said:

     

    Da am vazut ca se foloseste mult Instagram, TikTok (spre surprinderea mea), Facebook, Pinterest si Youtube, toate ADs platite. 

     

    Ideea e ca daca se trece de etapa gasirii produsului (prin researsh keywords, hashtag-uri, top trend platforme social media, etc.) si implementarii API-ului, totul devine foarte usor. Aici intervine reclama platita, am vazut ca preturile la YT sunt in jur de $0.20/view, cu o investitie de $200 se poate avea acces la 1000 oamenii cu un potential interes fata de produsul ales, din aia 1000 sa zicem ca 5% o sa cumpere produsul, aia ar însemna 50 persoane. Cred ca se poate face profit destul de bun. 

     

    Cu buget de reclame, vad usoara partea cu SEO, dar nu am mai facut asta, s-ar putea sa ma insel. Avem cunoscatori, @aelius ? 😂

     

    Hai noroc 4 all , mai beau si eu o bere si intru pe rst sa vad ce mai e nou si vad dropshipping :)) ( studiat o luna , research etc recent ) . 

    Se fac bani adevarat , dar intai trebuie sa cauti produsul/produsele , metode de verificare a produsului etc ( in sensul ca e vandut , cum e vandut , la ce pret si UNDE ) . 

    Din cate am obs astia care fac bani , au o metoda standard -> pret achizitie x 2.5 . 

    Nu-ti face calcule pe crt 5% , ci pe 0.01 % si gandeste strategii free ( aici ma refer fara $ ) , lasa fb ig gg ads si axeaza-te pe structura , integrare , livrare , METODA DE PLATA , SEO si tarile unde vrei sa vinzi . 

    Sfatul meu e sa faci research pe metode de cautare a produsului winner ( cel putin 2 surse pe produs! ) , nu incepe cu mai mult de 3 produse , arde-o organic pe tik tok si instagram . 

    Am terminat berea si deja vad alb negru , da reply cu ce te mai intereseaza si iti raspund maine . 

     

     

    • Upvote 3
  2. On 3/13/2023 at 3:15 AM, Kev said:

    Salut, cumpar acest model de telefon (Figure1):

    Conditii: 

    • plata: paysafecard;
    • livrare: easybox;
    • stare buna.

     

    f30975612f959313720ce961752a4653.jpg

    Figure 1

     

    Astept oferte.

    Model nokia 8110, matrix banana morti si sfinti :)) asta cred ca e 2G, mai e un model 4G , ofertele le gasesti pe olx . 

  3. Salut , 

     

    De ceva vreme caut cursuri de calitate si actualizate dar fara rezultat INCA :)) , chit ca au fost free sau platite  , foarte putina informatie ( la modul ca mie mi-ar fi si rusine sa le postez .. atat de prost sunt structurate si lungite ) , este vreun membru care se ocupa cu asa ceva ? Ma intereseaza Fb , ig , gg , tik tok , mail marketing , totul de la A la Z . 

     

  4. On 11/6/2022 at 4:40 AM, Kev said:

     

    Nu mi-e lene, majoritatea au PUA/Generic etc... 7/36 in virustotal

     

    Edit: nu inteleg cum trimite SMS de confirmare din moment ce nu are SIM, nici WiFi, iar programele mentionate ^ nu rezolva nimic, am reusit sa intru in el prin Smart Switch

    Daca ai reusit sa intri , incearca sa adaugi gmail-ul tau , install orice aplicatie din playstore , delete ur gmail account , reset & done . Cand se cere verificare baga gmail-ul tau si aia e . 

    • Thanks 1
  5. 2 hours ago, Kev said:

    @mannnu in primul video indianul cere 2k, 3k, mai mult decat telefonul, il folosesc pentru uz personal

     

    al II-lea video nu ma intereseaza, il vreau ca din fabrica, daca nu il predau.

     

    Multumesc oricum

    Intai remove gmail account apoi reset cum vrei si e ca din fabrica . Sunt programe similare free dar ti-e lene sa cauti . 

    • Upvote 1
  6. Nu mai incerca hard reset etc ca e posibil sa ii arzi placa de baza . Du-te la un service gsm si in 5 minute e gata, ii dai 50 de lei si aia e . 

    Sunt o gramada de tutoriale , dai un search pe google si incearca tot ce gasesti dar nu mai incerca sa dai comenzi din butoane gen hard reset ca ii arzi placa . 

    Iti las un video ca si ex 

     

     

     

    Uite inca un video :

     

     

    Am vazut ca in al 2-lea video e faza cu L si google talk etc , in cazul in care e nevoie sa instalezi un program , sursa trebuie sa fie pe card si sa aibe permisie de modificare instalare pula mea .. nu m-am atins de vreo 2-3 ani de asa ceva si nu mai stiu exact , daca l-as avea in mana mi-ar fi usor sa il fac . 

     

    + Nu te lua neaparat dupa metode in care precizeaza ca sunt pentru modelul X , Y , Z pentru ca nu merg intotdeauna , incearca metode pentru toate modelele , pt j3 j5 j6 j7 , young , prime , in principiu modele under 2018 .

  7. 4 hours ago, xKira said:

    As dori si eu o inv filelist daca se poate 

    Posteaza aici cu ce ai ajutat comunitatea , un user sau ... orice , ca ai fost de folos intr-un fel sau altul si iti dau eu invitatie free . 

  8. 1 hour ago, theandruala said:

    Ba, tu nu stii ce-i emulatoru' ala, si nu stii nici ce vrei sa faci.

    E VM, tot ai nevoie de root si toate rahaturile.

    Tu vrei sa bagi aim-ul pt cs 1.6 in pubg mobile?

     

    Conecteaza tel-ul tau la pc, fa-ti root, conecteaza-te cu adb, dupaia da-i >adb shell -> reboot
    Pana-ti porneste ualhecul.

    Pe langa faptul ca gamerii nostri nu prea au parte de sponsori , mai strica si jocurile :)) Da pentru 1.6 cred ca vrea , e un cacat de program ce le scaneaza folderul unde e instalat cs-ul si probabil martalogul asta vrea sa scape basma curata :))))) 

     

    @JeeP daca donezi 1k unei persoane bolnave , te ajut cu wallhack-ul respectiv . :)

  9. On 10/12/2013 at 5:01 PM, nikel1992 said:

    Cum recunosc software`urile calculatorul dupa care e facut contul si cum pot trece de aceastra restrictie pentru a imi face mai multe conturi pe acelasi laptop.

    Daca esti jucator de poker pe platforme online cred ca sti deja ca nu e permis sa ai mai mult de un cont pe respectiva platforma! Asta ti-o spun ca sa sti ca nu e legal ce incerci sa faci , posibil este si destul de simplu , RDP`s de diferite tari si aia e . https://webpundits.in/buy-ssd-cheap-rdp/

     

    Edit : @Massaro daca omul vrea sa se duca la puscarie ce treaba am eu ?:)))) Nice vote, ty . :)

     

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  10. 17 minutes ago, fbob said:

    totul vine de la Google. ca sa instalezi aplicatii si alte alea, ai bagat mail. toate contactele vin aliniate cu nickname folosit pe gmail&co. cu un telefon Asus acum ceva ani, am activat un mail facut prin 98. sa vezi explicatii ce a trebuit sa dau la nevasta despre cine e "darkgirl83" sau "your_sonya" care au aparut in rubrica doar pt faptul ca am conectat mail ala :)

    Idem , mai ales ca imi apareau in agenda N numere :)))))))

  11. On 9/7/2015 at 5:40 PM, r3edix said:

    Salut! Are cineva asta si o poate share-ui?

    Si daca citesti ghidul tot paralel o sa ramai cu fenomenul te asigur . 

     

    On 11/5/2015 at 1:09 PM, speakup said:

    Salut,

    Sunt detinatorul drepturilor pentru ghidul respectiv si pentru restul ghidurilor de pe Fii barbat!.

    Exista si varianta de-a plati pentru a respecta astfel munca omului care a scris ghidul si pentru a oferi ceva in schimbul beneficiilor pe care vi le ofera ghidul respectiv.

    Cum suna asta?

    Esti un cacat , spune-mi si mie cu ce-i poate ajuta pe restul ghidul asta ? Le faci cumva testul ADN ( daca tot esti detinatorul ghidului cred ca intelegi la ce ma refer ) .

     

    On 11/9/2015 at 12:43 AM, 21question said:

    "Ia-ti ghidul acum!" apare de 7 ori scris :)) mie nu-mi suna prea bine. De ce nu ma lasi sa citesc macar descrierea aia sa vad despre ce este vorba fara sa-mi bagi pe gat rahatul ala in mod repetat?!

    Ca sa sti despre ce e vorba , iti trebuie ani in spate de munca si tot felul de obstacole ( aici ma refer incepand de la ce mananci , cum te antrenezi , cat dormi , ce dispozitie ai in fiecare zi , ce cacaturi bagi in tine ) . Ce ma amuza e ca la un simplu search pe google gasesc N rezultate cu metode garantate ( MINCIUNI ) . 

     

     

    *** 97 de lei nu mi se pare o suma exagerata mai ales pentru cei care produc nu stau la pomana , dar sa fim seriosi si probabil o sa ma inteleaga majoritatea care au avut tangente cu sporturi de contact , fitness , bodybuilding , gimnastica ... sport in general fara munca , tehnica , alimentatie , odihna , vitamine nu se ajunge la un anumit rezultat prea repede  .... acum de curand chiar am avut de gand sa iau o sala de forta echipata etc doar ca lipsa de timp m-a facut sa ma razgandesc ( prostie din partea mea pentru ca pe timp de vara as fi dat niste tunuri financiare .... aia e :))) ) . 

     

    Chiar sunt curios cati dintre voi sunt interesati de latura asta a esteticii , ca de fapt asta e "importanta" , nu cumva sa ne simtim bine ci doar sa aratam bine :)) .

    Eu , ca si voi , lucrez in domeniul IT ( nu intru in detalii , fac doar referire la lipsa de activitate fizica ) ; am practicat karate , judo , lupte libere iar in prezent "trag de fiare" , o latura pe care as vrea sa o dezvolt tehnic si teoretic ( nu sunt expert in executie , anatomie , nutritie ) si tot timpul incerc sa ma perfectionez ( indiferent de domeniu ) . 

     

    Nu ma dau expert , dar daca vreunul dintre voi doreste sa faca sport , pot sa indrum din experienta proprie , aici ma refer program complet ( antrenament , durata , dieta ) . 

     

     

     

     

  12. 3 hours ago, creatinina said:

    Ma numesc Angelica,.si am intrat aici ca sa mai imi imbogatesc cunostintele ,.dar in primul rand am intrat pentru a afla si gasi o modalitate de rezolvare a unei probleme,.si anume:

                 Sunt operatoare pe un anume chat.,si intampin probleme cu un individ care ma jigneste ca la usa cortului...Tipul are IP dinamic..si intra de pe AndroIrc. L-am banat dar intra iarasi. Va rog sa ma ajutati cu ceva idei.,si anume cum as putea sa ii fixez Ip-ul, deci sa il banez astfel incat sa nu mai revina. Ma ameninta mereu ca va reveni,.si asa si este revine cu injuraturile.

       Va multumesc frumos. Am speranta ca se va gasi o solutie.

     

     

    Baneaza clasa ip pe care o are , dar e cam aiurea ca banezi toti utilizatorii acelei clase ... 

     

    EX. : 123.456.78.90 

     

    Toata clasa : 123.0.0.0 adica tot ce tine de "123"

                     : 123.456.0.0 adica tot ce tine de "123.456"

                     

    • Upvote 1
  13. Atunci si tu si ala de mai sus sa ramaneti cu ideea ca se munceste pe 4-5k in pula mea , sfaturi sfaturi , ce pula mea de sfaturi ceri cand nu sti o boaba de programare in plm . Vorbeste spider care nu are nici o legatura cu IT , din cauza asta mi-e si scarba de tara asta , ca toti coinacii vor ceva bun din prima , dar nu fac nici cat negru` sub unghie . Nu-i adevarat ? Ok esti pe ramura it , imposibil sa nu-ti duci traiul ok , sunt atatea site-uri care iti ofera de munca si te scapa de taxe . DU-te la matura . 

    • Upvote 3
  14. 1 hour ago, adicode said:

    Decat la o spalatorie si salariul este de 5 milioane deoarece sunt minor si nu imi face contract. Nu am vrut, inca caut..

    La spalatorie ai face mult ciubuc , dar iti trebuie timp sa te cunoasca clientii , oricum si asa cred ca ai face in jur de 1000 ron daca vorbesti frumos si-ti faci treaba cum trebuie . Dar , cum a zis membrul mai sus , e mancatorie . Dar hai sa-ti dau un exemplu , eram in clasa a 11-a , probabil ca si tine , am fost in tinichigerie ( nu stiu daca am scris bine :)) ) , am batut la tabla de dimineata pana seara , n-am murit 2 luni in ritmul asta, da aveam 1 milion la zi + mancare tigari etc , zic un milion pentru ca e ceva vreme de atunci . Da intr-adevar tragi de tine , strangi din dinti , dar dupa 2 luni cand tragi linie iti zic eu ca sunt buni si aia 500 ron , pentru ca mai faci si ciubuc . Oricum , nu asculta de cei care zic ca e salariu de cacat etc , pentru ca la varsta ta nu prea ai ce sa gasesti , nu ai 18 ani , nu o sa-ti faca carte de munca , iar in primul rand nu o sa te ia in serios . De munca iti garantez ca s-ar gasi , dar bani putini . Iti urez bafta .

    • Upvote 2
  15. On 10.05.2017 at 11:14 AM, albastrel said:

    Am scris mai jos ca se face cu Sigma BOX la un GSM sau Furios Box, nu cred ca mai merge ceva.. moka :) in ziua de azi.. e undeva la 30 max 50 lei.

    Am precizat ca m-am certat cu dealer-ul  , deci clar era o solutie moca , pana la urma am rezolvat , mi l-au decodat cand am fost iar la dealer . Nu avea rost sa platesc pentru un serviciu cand puteam sa-l obtin gratis. 

  16. vodafone smart prime 6 

    android 5.0.2

     

    Am fost la dealer de unde l-am luat si mi s-a spun ca e imposibil sa-l trimita sa il decodeze , pentru ca inca e in perioada de garantie , am precizat ca nu ma intereseaza garantia dar , m-am lovit de o mentalitate puternica :)) ; am fost si la un service GSM si nu au reusit , l-au mai tinut si o saptamana . Ma poate ajuta cineva ? 

  17. Ce legatura are rugina cu transportul ? Iar ce legatura are Limba ROmana cu alta tara , nu esti singurul ce-o uite pe aeroport . 

    Scade din pret si ai rezolvat problema , data viitoare nu mai mintii cumparatorul .

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...