Jump to content

emylian

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

emylian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. emylian8@gmail.com ; Sau PM, si iti dau exemplu unde scriu content;
  2. print "Hello World" Daaa sunt programator..
  3. A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half.

     

  4. Stiu ca chestia asta e ilegala.. Dar oare este vre-o metoda prin care sa te prinda?
  5. Multumesc frumos tuturor.. Raman dator..
  6. Am o intrebare , pentru cei cunoscatori de cauza.. Am un prieten care a achizitionat de curand o tastatura de la Microsoft doar cu Product id-ul de pe spatele unor tastaturi.. nu a vrut sa imi spuna care este jocul. Cert este ca acum vrea sa ia un monitor si pentru asta a cerut Id-ul de la LCD-ul meu? Stiti cum asta?
  7. mda sau in loc de //spedtouch...La adresa din browser puteai sa scrii 192.168.1.254
  8. Faceam chestia asta cand eram mai mic...Mergea aproape de fiecare data..Tzara geme de prosti...Pentru inceput: >Faci un mail de genul,,pass-recover@yahoo.com"apoi Incepe sa dai massuri in lista de Y!M >Un admin de la yahoo afla parola cui vrei tu!! Super tare...da-i un mail la adresa pass-recover@yahoo.com pe prima linie scrii id tau pe a2-a linie parola ta..Si pe ce-a de-a 3-a linie Scrii id aluia care vrei sa aflii parola.. In maxim 3-4 ore iti vine mail cu parola care vrei sa o afli... Inca ceva va rog nu aflati parola mea ca nici eu nu o aflu pe a voastra< Cam asa trebuie sa sune text-ul nostru din Mass Verificati mailul zilnic Enjoi!
  9. nu stiti vre-un prgr de care sa optimizeze viteza de download a torrentelor.... >>><<< am incercat sute. Dar degeaba help mee Si as maia vea o probl am un prieten care are click net 2mb/sec si downloandeaza cu 600 de kb/sec Eu am acelasi pachet acelasi abonament.. si descarc cu 200 de kb/sec Help
  10. am vre-o 20 versiuni de windows... Asta da colectie Majoritatea editate de mene
  11. Dc crezi ca e "FAKE " ?! am eu un progr de fake pe torrente..... deci bagi cat vrei la upload sau la download deci faci ratie moka este duper tare care vrea?
×
×
  • Create New...