Jump to content

emylian

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emylian

  1. emylian8@gmail.com ; Sau PM, si iti dau exemplu unde scriu content;
  2. print "Hello World" Daaa sunt programator..
  3. A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half.

     

  4. Stiu ca chestia asta e ilegala.. Dar oare este vre-o metoda prin care sa te prinda?
  5. Multumesc frumos tuturor.. Raman dator..
  6. Am o intrebare , pentru cei cunoscatori de cauza.. Am un prieten care a achizitionat de curand o tastatura de la Microsoft doar cu Product id-ul de pe spatele unor tastaturi.. nu a vrut sa imi spuna care este jocul. Cert este ca acum vrea sa ia un monitor si pentru asta a cerut Id-ul de la LCD-ul meu? Stiti cum asta?
  7. mda sau in loc de //spedtouch...La adresa din browser puteai sa scrii 192.168.1.254
  8. Faceam chestia asta cand eram mai mic...Mergea aproape de fiecare data..Tzara geme de prosti...Pentru inceput: >Faci un mail de genul,,pass-recover@yahoo.com"apoi Incepe sa dai massuri in lista de Y!M >Un admin de la yahoo afla parola cui vrei tu!! Super tare...da-i un mail la adresa pass-recover@yahoo.com pe prima linie scrii id tau pe a2-a linie parola ta..Si pe ce-a de-a 3-a linie Scrii id aluia care vrei sa aflii parola.. In maxim 3-4 ore iti vine mail cu parola care vrei sa o afli... Inca ceva va rog nu aflati parola mea ca nici eu nu o aflu pe a voastra< Cam asa trebuie sa sune text-ul nostru din Mass Verificati mailul zilnic Enjoi!
  9. nu stiti vre-un prgr de care sa optimizeze viteza de download a torrentelor.... >>><<< am incercat sute. Dar degeaba help mee Si as maia vea o probl am un prieten care are click net 2mb/sec si downloandeaza cu 600 de kb/sec Eu am acelasi pachet acelasi abonament.. si descarc cu 200 de kb/sec Help
  10. am vre-o 20 versiuni de windows... Asta da colectie Majoritatea editate de mene
  11. Dc crezi ca e "FAKE " ?! am eu un progr de fake pe torrente..... deci bagi cat vrei la upload sau la download deci faci ratie moka este duper tare care vrea?
  12. emylian

    cqkil

    Am pus akolo dar vad ca imi zice nimik ce sa fac?
×
×
  • Create New...