Jump to content

sickmind

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About sickmind

  • Birthday 01/04/1997

Converted

  • Biography
    i'm a funny man..i like to learn and a lot of things
  • Location
    InMy World
  • Interests
    Secret
  • Occupation
    At home:)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sickmind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. sickmind

    Niste Vorbe

    nistevorbe.tk Va astept cu pareri despre continut si design..
  2. mersi..ma saturasem de cei cu radio host si pica serverul din 10 in 10 minute;)
  3. am pierdut 10 minute cu acest tutorial si chiar mi'a placut...
  4. ===================================== ntrebare: Cum al enerveaza nevasta-sa pe Boc? Raspuns: Ii pune cheile de la masina pe frigider!... ==================================== Intrebare: Cum li se spune rudelor Papei? Raspuns: Paparude! ==================================== Intrebare: Care-i tara preferata a unui pirat? Raspuns: Arrrgentina!... ==================================== Un canibal a cumparat un frigider. Vine alt canibal si il indreaba: - Ce capacitate are acest frigider? - Pai ai intrat doar cele doua persoane care l-au adus!... ==================================== Intrebare: De ce isi pun oltenii putul in fundul curtii? Raspuns: Ca sa nu-si puna curtea in fundul putii!... ====================================== Oltenii sunt in razboi cu ardelenii... Intr-o dimineata, ardelenii pun spre Oltenia un banner mare, pe care scriu: 'Sa ne pupati in cur!'. A doua dimineata, pe partea dispre Ardeal, oltenii au scris in timpul noptii: 'Si noi, pe voi!... ================================================ Intrebare: De ce -iarna- oltenii se culca pe casa? Raspuns: Ca sa-i tina de cald casei!... ================================================ Intrebare: De ce se culca oltenii cu doua pietre in buzunar? Raspuns: Cu una sa stinga becul si cu una sa vada daca e geamul inchis!... ================================================
  5. Sallut Romainia Security Team..ma cheama vlad..am 16 ani..sunt un begginer...invat html,php si java..si sper ca aici sa gasesc cat mai multe despre aceste notiuni..Multa Bafta;)
  6. Asta e..nu a nimerit forumul bun
  7. frate..iti dau 3 euro in orice retea..ca nu am paypal..daca vrei dami pm cu datele id-ului tau..skype orice;)
  8. cine imi da si mie un cent?..va rog..sau sa imi ia el un domeniu....lasati un id de mess..dau 10 dolari back..da acum nu mai am:))
×
×
  • Create New...