Jump to content

sickmind

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sickmind

  1. sickmind

    Niste Vorbe

    nistevorbe.tk Va astept cu pareri despre continut si design..
  2. mersi..ma saturasem de cei cu radio host si pica serverul din 10 in 10 minute;)
  3. am pierdut 10 minute cu acest tutorial si chiar mi'a placut...
  4. ===================================== ntrebare: Cum al enerveaza nevasta-sa pe Boc? Raspuns: Ii pune cheile de la masina pe frigider!... ==================================== Intrebare: Cum li se spune rudelor Papei? Raspuns: Paparude! ==================================== Intrebare: Care-i tara preferata a unui pirat? Raspuns: Arrrgentina!... ==================================== Un canibal a cumparat un frigider. Vine alt canibal si il indreaba: - Ce capacitate are acest frigider? - Pai ai intrat doar cele doua persoane care l-au adus!... ==================================== Intrebare: De ce isi pun oltenii putul in fundul curtii? Raspuns: Ca sa nu-si puna curtea in fundul putii!... ====================================== Oltenii sunt in razboi cu ardelenii... Intr-o dimineata, ardelenii pun spre Oltenia un banner mare, pe care scriu: 'Sa ne pupati in cur!'. A doua dimineata, pe partea dispre Ardeal, oltenii au scris in timpul noptii: 'Si noi, pe voi!... ================================================ Intrebare: De ce -iarna- oltenii se culca pe casa? Raspuns: Ca sa-i tina de cald casei!... ================================================ Intrebare: De ce se culca oltenii cu doua pietre in buzunar? Raspuns: Cu una sa stinga becul si cu una sa vada daca e geamul inchis!... ================================================
  5. Sallut Romainia Security Team..ma cheama vlad..am 16 ani..sunt un begginer...invat html,php si java..si sper ca aici sa gasesc cat mai multe despre aceste notiuni..Multa Bafta;)
  6. Asta e..nu a nimerit forumul bun
  7. frate..iti dau 3 euro in orice retea..ca nu am paypal..daca vrei dami pm cu datele id-ului tau..skype orice;)
  8. cine imi da si mie un cent?..va rog..sau sa imi ia el un domeniu....lasati un id de mess..dau 10 dolari back..da acum nu mai am:))
×
×
  • Create New...