Jump to content

alacrysys

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alacrysys

  1. Daca l-ai folosit cum ti se pare? Isi face treaba?
  2. E o prostie bazata pe afiliere,pagina aia etrafic e defapt o pagina cu link de referal,presupun ca cel care aduce oameni are ceva de castigat. Tu cand intri pe site esti pus sa cumperi un pachet de 125$ si abea apoi iti poti inchiria cei 15 Gb ,urmatorului client care face acelasi lucru ca tine,va primi cei 15 Gb inchiriati de tine,etc. Bajetii astia au gasit un motiv legal de a vinde repetitiv viitorilor clienti ceea ce tu deja ai, 15Gb. Pe langa asta ,daca nu ma insel dureaza 12 luni pana ce,cei 125$ se vor dubla si vei primi plata. In concluzie ori e o schema pentru fraierii care vor sa astepte 1 an pentru 125$ , ori e o mare teapa.Oricum mai mare teapa e sa aspteti 1 an pentru cei 125$ zic eu.
  3. Site-uri parazite. Exemple: Amazon Product Pages Press Release YouTube Facebook Fan Pages - Astea pe termen lung Metoda: Faci post-uri cu content cat sa fie indexate,dupa care spamezi cu backlink-uri,milioane(GSA sau ce vrei tu sa folosesti). De ce functioneaza? Pentru ca aceste site-uri au autoritate foarte mare si de obicei tot ce se posteaza aici nu este deindexat. Toate detaliile: Quick and Easy Rankings - Start Banking in 2 Hours - Drip Apps sau PBN de calitate,dar costa ceva,atat timp cat si bani.
  4. Eu am incercat cu clickbank,dar fara reusita insa am vazut unii care chiar fac bani. Tocmai ideea ca Cb este mort ii face pe unii sa castige bani fara pic de concurenta. Pei si care ar fii diferenta dintre Commision Junction si Clickbank?
  5. Aici sunt 2 tutoriale video pentru cei ce vor sa se apuce de web design. Photoshop Web Design for Begginers: https://www.youtube.com/embed/lDQVx77_KEM Css & HTML for Begginers: https://www.youtube.com/embed/sEo8ci9Lfmw Si inca ceva din care ai ce invata: https://www.youtube.com/embed/NG_FhztzoyU Primele doua le-am vazut si sunt super bine explicate,iar pe al 3 lea urmeaza. Bafta
  6. Alta solutie simpla: Free Scribd PDF Downloader - pdfdownloader.lain.in/
  7. Varsta actuala: 17 ani 1.As cauta un mod de a face bani(pe care deja l-am si gasit si din care mi-ar iesi destul de multi bani la o astfel de varsta,legal) 2.Mi-as cumpara haine si diferite obiecte pe care le vad la baietii din diferite anturaje pentru a ma putea intergra si eu putin mai usor intr-un anturaj din care am ce invata. 3.Eu mi-as continua modul de a face bani,dar din nou anturaj as gasi noi modalitati,parteneri cu care as putea face mai mult. Varsta necesara: 18 ani(necesara pentru un carnet de conducere si altele) 4.As ajunge la o suma de bani si m-as apuca de vanzare masini din germania(ies cam 500 eur/masina),iti faci si relatii in astfel de afaceri,concurenta cam este,dar poti sa intri si tu... Varsta necesara: 19 ani 5.As continua treaba cu masinile pana ajung la o suma indeajuns de mare incat sa-mi deschid un magazin/restaurant.In caz ca imi deschid magazin am deja in cap ce,cum si unde sa fie amplasat pentru a fura clientii de la alte "magazine". Ce vreau sa zic? Pei in primul rand lumea deja cunoaste unde se afla acel "Magazin"(Pun in ghilimele deoarece nu este chiar un magazin...),eu imi deschid unul foarte aproape de acesta si vand produse mult mai ieftine si mai bune decat acel "Magazin".Am vazut chestia asta undeva si "Magazinul" aproape a dat faliment dupa doar 2 luni. As strange sume de bani si as face lanturi de astfel de magazine amplasate pe langa "Magazinele" tinta. Aceste "Magazine" sunt foarte multe in romania,iar eu as putea crea un lant de Magazine care sa le acopere pe toate acestea si sa le aduca la faliment. Ce om nu ar cumpara ceva calitativ,proaspat(deci e vorba de mancare) si ieftin? Varsta: 23 ani Dupa lantul magazinelor as continua cu alte afaceri ,un restaurant ceva. Varsta: 26 ani Astfel devenind un om bine vazut in societate cu bani si toate cele. Acest plan il si urmez si pana acum mi-a iesit perfect.Am de cheltuit pe masina si altele,dupa care voi incepe sa strang pentru acel lant de magazine. Varsta: 30 ani Intemeierea unei familii si reproducere/sex/fuck>Boraci enervanti sacaitori ce ne consuma 25/24h in fiecare zi (scopul principal al omului in viata) Varsta:32 ani Deja m-am plictisit de lantul meu de magazine si restaurante... vreau ceva nou ,am bani dar ma plictisesc. Ma plictisesc pentru ca stiu ca.. e simplu sa faci bani, orice om din categoria mea(avand atatia bani) stie ca e simplu sa faci bani la experienta capatata in timp,astfel... banii pe care ii am acum nu sunt cine stie ce. Ma gandesc la o noua afacere, o schema ceva,ceva pentru care sa fiu bine vazut in societatea asta de kkt in care traim. Daca nu merge asa,gasesc alte idei si tot ajung unde vreau:> "Mintea controleaza materia" Sa vedem cum va merge:)) Eu respect o singura regula: Sa nu ma multumesc niciodata cu ce am! Daca lumea ar fii fost multumita cu ce are,acum am fii in epoca de piatra.Soo fk off.. esti om,fii nemultumit,trebuie sa vrei mai mult.
×
×
  • Create New...