Jump to content

EOF

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Pirat. Homofob. Nu imi plac tiganii. Ca sa nu existe discutii.
  • Location
    At the EOF
  • Interests
    cofein
  • Occupation
    part-time human

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EOF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Acuma ca am inteles mai bine cum sta treaba cu "optimizarea Magento" (Platforma care sincer imi provoaca greata), cred ca o sa renunt la intelegerea cu respectivul; Tinand cont ca nu e tocmai genul de om care sa fie dispus sa mai investeasca. Multumesc mult pentru raspunsuri. Raman dator .
  2. Multumesc pentru raspunsuri. Ideea e ca asa a venit clientul cu site-ul la mine iar mie mi-a cerut sa-l optimizez si sa ma ocup de partea de SEO.
  3. Va multumesc foarte mult. Toate cele bune!
  4. Super! Postezi si sintaxa? Merci!
  5. Site-ul e unul praf, hosting shared, care ruleaza pe Magento ca platforma principala. Nici macar URL Rewrite-ul nu e facut.
  6. Salut As dori sa stiu daca cineva s-a ocupat de 'optimizarea' unui site care ruleaza pe platforma de ecomerce Magento. Mi-ar prinde bine niste sfaturi; Pana acum m-am ocupat doar de site-uri care ruleaza pe Wordpress, iar acolo sunt ceva pluginuri care-ti usureaza viata. Daca aveti ceva sfaturi, v-as fi recunoscator. Multumesc.
  7. Multa lume confunda 'evreii bancheri' cu Israelul, uitand faptul ca de-a lungul timpului Israelul a fost tinta atacurilor tarilor musulmane. Da, a venit momentul in care roata se intoarce. Razboiul o sa ia amploare; Mai mult ca sigur.
  8. EOF

    wWw.Ediverse.Net

    Chestia cu Jean de la Craiova era o ironie. Ori iti faci un blog personal, unde scri despre ce te taie capul, intr-un mod subiectiv, ori iti faci un blog nisat, despre un anumit domeniu. Nu vad eu cum vei creste tu, cand trebuie sa te bati si cu aia de pe nisa de muzica si cu aia de pe nisa de programe si cu aia de pe nisa de jocuri.
  9. apt-get install screenapt-get install php5-cli sau yum install screenyum install php5-cli Deci tie-ti trebuie doar uid0.
  10. EOF

    wWw.Ediverse.Net

    Alege-ti o nisa. Si jocuri si programe si Jean de la Craiova. Nu se pupa de nici o culoare .
  11. Ma mai baga in seama cu o idee, si gata: Va propun sa stabiliti un numar de "like"-uri pe care X-ulescu sa trebuiascsa sa-l obtina la post-ul lui pentru a intra in "competitie"; Urmand ca mai apoi sa se aleaga dintre admini/moderatori 3-4 persoane care sa formeze juriul; Fiecare dand o nota, mai apoi castigatorii fiind alesi dupa medie. Spun asta in ideea in care numarul de like-uri poate fi strans foarte usor, fiind 'amic' cu mai multi de pe forum; Alegand 3-4 persoane din stuff, cat se poate de obiective, promovatii calitatea continutului produs de utilizator.
  12. Chestia cu taxa de inscriere, e cu 2 taisuri; Pe de-oparte o sa pierdeti o parte din concurenti, pentru ca majoritatea de pe forum sunt romani sau pur si simplu nu vor sa plateasca pentru a se inscrie intr-o competitie. Pe de-alta parte o sa va loviti de copiii care platesc din CC-uri sau conturi de paypal furate. Totusi, o data cu implementarea unei taxe, se vor tria si concurentii. Vor fi mai putini dar vor fi 'spuma'. Ca daca nu te ti serios de ceva, nu dai bani.
  13. Seamana foarte mult cu povestea lui SirVic din Arad; Care a sfarsit prin a-si deschide o firma de consulatanta in domeniul IT. Care e foarte praf.
×
×
  • Create New...