Jump to content

WinGate

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About WinGate

  • Birthday 07/06/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WinGate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. WinGate

    Ebay 10$ voucher!

    Cineva cred ca la folosit deja, ca vad ca zice cica e pe alt cont codul.
  2. Am castigat licenta asta la Bitdefender pentru 6 LUNI, si nu am de gand sa o folosesc, trebuie folosita in mai putin de 24 de ore altfel expira si nu mai poate fi folosita. Enjoy.
  3. Merci, am intrat si eu, m-am inregistrat si am comandat un GIG de 5$ gratuit.
  4. nu te pot ajuta cu o statistica la sharecash, dar iti pot da de pe purebits + dovada de plata daca ai nevoie. cat despre metoda, stii ca metodele bune nu se da. daca ai nevoie iti trimit in privat ca fiind mai la inceput nu cred ca mi se va da voie sa postez linkul, sa nu cumva sa fac reclama.
  5. Da, intradevar sursa este BBHF, din zona VIP. Din pacate nu am access la VIP dar stiu parola si am cont si pe BBHF. Pentru mine cel putin este foarte folositor si merge programul. Merci pentru share.
  6. GSA Search Engine Ranker si GSA Captcha breaker ar fi super, la fel si xrumer si Hrefer, ca si tov de mai sus.
  7. WinGate

    Free VPS !

    Merci @Hubba, sper sa imi mearga la ceea ce vreau sa fac pe el si sper ca si "copiii" sa nu schimbe parolele. Daca le schimba, asta este, macar nu o sa fiu eu unul din cei care schimba parolele. Merci.
  8. Copiii care se joaca nu fac altceva decat sa schimbe parola, ei nu se gandesc ca intotdeauna exista metode alternative de a recupera RDP`u inapoi. Lasati fratilor parolele asa si facetiva treaba ca sunt si altii care vor doar sa lucreze sa isi faca propriile liste cu RDP`uri. Cine face un gest frumos si da cateva RDP`uri sa ajute lumea ia in considerare si faptu ca amatorii vor schimba parolele. Nu mai fiti copii de gradinita cum a zis si @marckyy
  9. Merci mult pentru liste, nu sunt toate perfecte dar sunt multe care inca sunt bune, numai ca trebuie verificate manual fiecare cum si unde trimite mailul, am gasit destule care trimit direct in INBOX.
  10. Cine are de gand sa il foloseasca, aveti grija. Desi "call911" nu garanteaza ca este curat, eu va pot confirma ca sigur NU ESTE curat. Apreciez threadul dar mie mi-a f***t calculatorul cu un trojan, desi am fost avertizat de antivirus am incercat pe propria piele sa vad ce se intampla si am dezactivat antivirusul (de destept ce am fost, am crezut ca poate fi detectat ca FALSE POSITIVE). Multumesc.
  11. Foarte tare programelu... nu am auzit de el pana acum dar pare mult mai interesant decat TeamViewer sau Radmin si alte programe. Multumesc.
  12. As vrea si eu va rog 1 root de scan pentru brutessh. Nu il vreau de tot ci doar pentru o perioada scurta de timp sa prind si eu cateva ca sa ma ridic dupa o perioada destul de lunga de pauza. Garantie ? Nu pot garanta decat cu numele si imaginea mea. (si tinand cont ca nimeni nu ma cunoaste probabil ca sunt egale cu 0 ). Pot doar promite ca nu voi schimba parola ... pentru ca daca as face asa ceva imi patez imaginea , si nu ma injosesc eu cu prostii de genul "cer ajutor, iau rootu, schimb parola si gataa ce tare sunt ". Multumesc !
  13. Merge foarte bine... Merci ZeroCold.
  14. Poate reusesti sa il termini... mi-ar folosi un crypter bun
  15. Frumos post si geniala gandirea... O sa ma folosesc de ea. Merci.
×
×
  • Create New...