Jump to content

isshmen

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

isshmen last won the day on January 22

isshmen had the most liked content!

Reputation

12 Good

About isshmen

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ola. am scriptul asta in laravel si as vrea sa-i fac ceva modificari. da-mi un buzz pe telegram @ecklesiastru daca n-ai ce face
 2. ce coincidenta, am avut un site fix pe nisa asta, acu vreo 10-12 ani, cred. stiu si de lotopolonia.com - imi era competitor - pe timpul ala era hostat pe blogger. din ce imi amintesc castigam undeva la 10 euro/zi din adsense. dar acum vine partea interesanta. plecand de la ideea asta, mi-am zis sa ma duc si afara. si fac zeci de bloguri pentru loteriile din US. trebuia sa fiu treaz la 5-6 dimineata (ora noastra) pentru a posta PRIMUL numerele iesite la loterii. lol. cu timpul, m-am extins si pe alte tari, pana am ajuns in brazilia. abia acum se intampla magia. am descoperit loteriile de acolo: lotofacil, mega sena, quina, etc. MILIOANE de cautari dar doar 2-3 site-uri care sa puna rezultatele. dupa cateva luni "masteram" nisa si aveam cate 4-5 site-uri pe prima pagina. milioane in trafic, mii de euro in adsense. pana m-a pus dracu sa vand din site-uri. bineinteles, dupa ce am trimis link-ul site-ului unor "potentiali cumparatori" a aparut si concurenta. nu doar romanii nostri, dar si brazilienii au inceput sa-si mai faca site-uri. acum nici sa te gandesti sa intri pe nisa asta. @SynTAX, prostii zici, a? @Che, baga mare. e destul loc. 5-10 minute zilnic iti poate aduce cel putin un minim pe economie.
 3. ma cam depaseste. totusi, nu stiu de ce am impresia ca baiatul de la imeicheck.com (e roman) a gasit vreo portita pe undeva.
 4. nu caut generator. vreau sa afiseze imei in functie de telefon. gen imeicheck.com - de unde au baza de date?
 5. Salutare, ma intrebam cum si unde se gaseste o baza de date IMEI. As avea nevoie pentru un proiect personal. multam.
×
×
 • Create New...