Jump to content

isshmen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by isshmen

  1. ola. am scriptul asta in laravel si as vrea sa-i fac ceva modificari. da-mi un buzz pe telegram @ecklesiastru daca n-ai ce face
  2. ce coincidenta, am avut un site fix pe nisa asta, acu vreo 10-12 ani, cred. stiu si de lotopolonia.com - imi era competitor - pe timpul ala era hostat pe blogger. din ce imi amintesc castigam undeva la 10 euro/zi din adsense. dar acum vine partea interesanta. plecand de la ideea asta, mi-am zis sa ma duc si afara. si fac zeci de bloguri pentru loteriile din US. trebuia sa fiu treaz la 5-6 dimineata (ora noastra) pentru a posta PRIMUL numerele iesite la loterii. lol. cu timpul, m-am extins si pe alte tari, pana am ajuns in brazilia. abia acum se intampla magia. am descoperit loteriile de acolo: lotofacil, mega sena, quina, etc. MILIOANE de cautari dar doar 2-3 site-uri care sa puna rezultatele. dupa cateva luni "masteram" nisa si aveam cate 4-5 site-uri pe prima pagina. milioane in trafic, mii de euro in adsense. pana m-a pus dracu sa vand din site-uri. bineinteles, dupa ce am trimis link-ul site-ului unor "potentiali cumparatori" a aparut si concurenta. nu doar romanii nostri, dar si brazilienii au inceput sa-si mai faca site-uri. acum nici sa te gandesti sa intri pe nisa asta. @SynTAX, prostii zici, a? @Che, baga mare. e destul loc. 5-10 minute zilnic iti poate aduce cel putin un minim pe economie.
  3. ma cam depaseste. totusi, nu stiu de ce am impresia ca baiatul de la imeicheck.com (e roman) a gasit vreo portita pe undeva.
  4. nu caut generator. vreau sa afiseze imei in functie de telefon. gen imeicheck.com - de unde au baza de date?
  5. Salutare, ma intrebam cum si unde se gaseste o baza de date IMEI. As avea nevoie pentru un proiect personal. multam.
×
×
  • Create New...