Jump to content

franxu

Active Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by franxu

  1. Nu caut compasiune, nici mila nimanui. Caut rezolvarea la problema. Este tare naspa. Trebuie sa fie un inceput. Sunt destui baieti destepti aici care au trecut prin diverse si pot oferi anumite sfaturi.
  2. Am o stare proasta, nu stiu cum sa procedez. Ma simt singur, in depresie. Tocmai am pierdut 900 de lire la ruleta electronica. Nu stiu cum sa ma las, fac bani dar ii pierd. Ma simt tras in spate, nu realizez nimic. Nu pizda, nu haine in ultima vreme, plm nu camera stau la share. Am un job stabil, bani fac dar pierd tot. Grup social naspa....nu mai rezist. Nu stiu ce sa fac. De unde sa incep sa trec peste asta.
  3. Ce materiale folositi pentru dezvoltare personala? M ar intersa sa facem o lista cu:articole,carti,filme,site-uri ce va ajuta sa va dezvoltati. Este bine venit absolut orice te ajuta sa ti imbunatatesti abtitudinele.
  4. Mi ai fi de mare ajutor daca mi ai spune de unde sa cumpar cocaina.
  5. La ruleta nu o sa castigi niciodata, intodeauna vei iesi pe pierdere. Am incercat fel de sisteme, miza minima 2.50 lire pana la 5000 maxim este limita pe ruleta.
  6. Inainte de a ma apuca de ruleta. Mancam sanatos, imi preparam singur mancarea. Nu consum am alcool in cantitati industriale, faceam sport. Nu fumez, nu am copii, nu am o prietena...am un job in care castig destul de bine. De cand m am apucat de ruleta din aprilie am ajuns sa pierd in 8000 de lire.
  7. Daca aveam pierderi de 100 de ron zilnic eram fericit. Dar pierderile sunt mult mai mari...ma duce la disperare
  8. Am o problema. Cred ca este grava...joc o gramada de bani la ruleta. Chestia asta ma demoralizeaza. Nu imi mai cumpar haine ca sa bag bani la ruleta. Tot ce produc se duce acolo. Tot ce produc din alte parti bag acolo. Ma distruge incet incet, dureri de cap, m am ingrasat extrem de mult...mi a scazut productivitatea la job.
  9. franxu

    Arma

    Ma intereseaza achizitionarea unui pistol non letal. Dar sa raneasca serios daca va fi folosit. Cei care va pricepeti ce model imi recomandati
  10. franxu

    Ruleta

    In londra, Cranbourn St, Leicester Square De la zero luam 9 numere stanga,9 numere dreapta plus zero. Plecam cu bet de doua lire pe numar, inclus zero. 19 numere, pierdeam, dublam la 4 lire, dupa care la 6, scadeam la 3 si dipa tot 6 puneam pe numar. Am jucat asa in jur de 2000 de lire, dupa care am schimbat. Stateam la ciupeala pe serie. In ultimile 4 spinuri nu a cazut una din serii. Puneam acolo. 20 de lire. 20, 40, 40, 30 dupa care ma opream. Nimic
  11. franxu

    Ruleta

    In casino, ruleta cu dealer...am incercat metode, martingale, chiar triplam suma. Pe numere, pe serii...nimic nu am castigat. Metode de pe internet...de recuperat nu am sa i mai recuperez niciodata sunt constient de asta.
  12. franxu

    Ruleta

    M a bagat intr o depresie. Am incercat diverse metote. Nu am castigat nimic. Am pierdut 5000 de lire.
  13. franxu

    Ruleta

    Jucati la ruleta, cum vedeti voi ruleta. Cum caracterizati oameni care pierd si continua sa joace ?
  14. Salut baieti! Unde pot gasi carti de antrenamente militare. cia, fbi, mi5... Cum se antreneaza ei, modul de gandire, psihologie... Inginerie sociala, tot ce tine de securitate. Atat it cat si informatic
  15. Se da doua domenii. Blog sau forum ? Avantaje si dezavantaje va rog.
  16. Inca mai sunt persoane care pierd timp util pe lucruri din astea?
  17. Ati inebunit toti, frate...munca nu va mai place? La pariuri faci bani, dar totul trebui gandit...nervi tari, multa munca, stres. Eu am gasit o portita prin care fac bani din pariuri, un 20-30 % profit lunar din suma rulata
  18. Se fac bani, dar iti trebui bani...daca ai un procent de 20% pe luna este perfect, mai mult decat perfect. lunar am un procent de 20 - 30% profit, trebui bani, timp si rabdare...dar se scot bani.
  19. Ce limbaj de programare este de viitor? In ce se programeaza cel mai mult, ce vedeti de viitor.
  20. franxu

    bani!

    Bun, dar in ce anume ii investesti? castig din job 550 de unitati saptamanal. 300 ii salvez in banca saptamanal. Eu am facut ceva investiti minore, domenii de internet si cateva bloguri. Dar vreau ceva mai mult.
  21. franxu

    bani!

    B10 detaliaza putin te rog.
  22. franxu

    bani!

    ce faceti cu banii? In afara de cheltuit pe tampenii...
  23. De romania nu se va atinge, nu acum. Dar ce facem cu moldova?
  24. Nu este nici-o pregatire de razboi. Prostii s-a trezit la realitate, au remarcat ca nu au rezervist( fraieri sa moara pentru a apara investitiile straine, vila lu mazare )...plm toti sunt plecati. Doar a votat o lege: In caz de razboi prin decret votat de ei automat toti tineri intre 20-35 de ani devin rezervisti. PS: Sugi pula ca citesti antena1
  25. Un Editorial ce merita citit. Cred ca documentarele de pe Animal Planet, cu prezentatori curajosi/nebuni care inotau cu crocodilii, ii hraneau si, in general, umblau pe langa ei fara frica, au creat iluzia ca poti trai cu crocodilul langa casa in deplina siguranta. Ba, mai mult, ca poti sa ajungi sa te imprietenesti si sa faci afaceri cu el. Nimic mai fals. Crocodilul are o o filozofie de viata simpla si eficienta. Isi delimiteaza un teritoriu in care isi procura hrana, isi face siesta si se reproduce. Cand nu mai gaseste mancare suficienta se muta in alta zona. Daca intri pe teritoriul lui te va ataca. Pentru ca se simte amenintat, pentru ca-i e foame, pentru ca crede ca-i contesti suprematia sau ca vrei sa-i iei femelele. Ar fi de preferat sa nu intri in teritoriul sau ori, daca-i musai, sa-ti iei o calauza din partea locului, sa fii inarmat cu o arma zdravana si sa fii atent la fiecare pas. Nu trebuie sa te lasi pacalit ca-l vezi motaind pentru ca nici nu stii cum se repede. Nu te duci sa scoti limba la el, sa-ti faci poze cu el, sa urli sau sa arunci cu pietre. Te va manca. Fa-i poze de la distanta si ia-o din loc. continuarea in link-ul de mai jos Editorial - Filozofia crocodilului | Romania MilitaryRomania Military
×
×
  • Create New...