Jump to content
CatalinMarius

Anti proxy

Recommended Posts

Posted

Salutare RST

Am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie de un script php de refuzare a ip proxy. adica, daca eu am proxy si intru pe un site acel site sa detecteze si sa imi blocheze accesul.

Poate sa ma ajute cineva? am nevoie pentru un forum IPB

Multumesc

Posted (edited)

Ce ti-au aratat mai sus e valabil dar partial....

Problema este ca nu toate proxy-urile seteaza acel parametru de X-Forwarded-For, etc.

Si daca nu ai acei parametrii, nu exista o modalitate sa fi sigur ca un ip e proxy sau nu!

Dar poti sa te prinzi daca cineva foloseste un anume proxy, spre exemplu "server1.kproxy.com", asta care l-ai dat tu.

Edited by mah_one
Posted

Scanezi cateva porturi comune pentru proxy-uri si le testezi: incerci sa trimiti un request. Poti de asemenea sa vezi daca necesita autentificare. Ar prinde multe proxy-uri "publice" (aka honeypots) dar ar fi extrem de lent.

Posted
Scanezi cateva porturi comune pentru proxy-uri si le testezi: incerci sa trimiti un request. Poti de asemenea sa vezi daca necesita autentificare. Ar prinde multe proxy-uri "publice" (aka honeypots) dar ar fi extrem de lent.

Eu nu as incerca asta. Rata sa le gasesti creste, dar deja faci scan si e cam ilegal.

Posted

Se poate detecta daca utilizatorul foloseste un server proxy, dar doar proxy.Daca foloseste vpn nu poti sa detectezi.Ti-a oferit dark-angel solutia.

De asemenea, se mai pot bloca porturile, asa cum ti-a spus Nytro, insa nu este foarte profi, pentru ca vei bloca doar o parte din ele.