Mypass2007 Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cum pot face un program ca atunci cand il rulez sa ma trimita pe o anumita pagina de web? Quote
shamat Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cel mai simplu ii sa folosesti functia API ShellExecute();#include <windows.h>int main(){HWND Handle;ShellExecute(Handle,"open","http://www.google.com/",NULL,NULL,SW_SHOWDEFAULT);return 0;} Quote
Mypass2007 Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 C++ -ul meu nu recunoaste biblioteca #include <windows.h> Quote
loki Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 deobicei munca e sa faci sa iti recunoasca. Mai degraba spune ce versiune ai, ce sa faci sa mearga, nu de alta dar solutia pare destul de eleganta sa o ignori.Desi... nu mai tin minte daca nu cumva era si altceva de deschis procese... un explorer.exe cu parametru html Quote
TE4L Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Pentru a-ti merge codul instaleaza-ti DevCpp. Quote
Mypass2007 Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 fa un fisier .bat si scrie in el@echo offstart explorer [url]http://www.sysarepulamare.org[/url]exitenjoy!Foarte mijto chiar merge ... dar imi trebuie neaparat in C++ Multumesc pt ajutor oricum!Edit: Am versiunea C++ 3.0 Quote
Mypass2007 Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Care e diferenta dintre C++ si Dev-C++?Folosesc acelasi limbaj?Care e mai bun si de ce?Shamat algoritmul tau merge doar in Dev-C++ ... se poate face unu asemanator in C++ ? Quote
Vhaerun Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Mypass ce ar fi sa cauti pe google inainte de a posta? Quote
Grunt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Dragi concetateni si stimata audienta...C++ e UNUL SINGUR. Nu exista mai multe cplusplus-uri! Si ca sa mai aflati ceva: C++ e un limbaj. Cum romana pe care o vorbim e una, asa e si C++ unul singur. Desigur, mai pot exista si "dialecte" ale C++, cum mai exista si aromana, si moldoveneasca etc. Insa alea sunt ale versiuni ale aceluiasi limbaj.Sunt mai multe IMPLEMENTARI are limbajului. Nu poti sa zici ca ai C++ 3.0, cand nu exista nici 1.0, nici 2.0, nici 3.14159267. E acelasi limbaj, care insa e implementat de un COMPILATOR produs de o firma, persoana etc. COMPILATORUL respectiv e la versiunea 3.0.Diferenta dintre C++ si Dev-C++ e ca sunt doua chestii total diferite.1. Ce e C++? Citeste mai sus.2. Dev-C++ e un IDE (google it) pentru C++, in Windows. Foloseste compilatorul GNU (gcc, g++, google it), portat pentru Windows prin MinGW (google it). Quote
Mypass2007 Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Cred ca m-am mai lamurit putin ... dar acum revin la intrebarea mea: Cum pot face un program ( pe Turbo C++ Version 3.0 => acum e mai bine Grunt? ) ca atunci cand il rulez sa ma trimita pe o anumita pagina de web? P.S.: Grunt ms pt lamurire Quote
~Xenoger Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Cred ca m-am mai lamurit putin ... dar acum revin la intrebarea mea: Cum pot face un program ( pe Turbo C++ Version 3.0 => acum e mai bine Grunt? ) ca atunci cand il rulez sa ma trimita pe o anumita pagina de web? P.S.: Grunt ms pt lamurire scrie codu de mai sus in dev c++ Quote
Mypass2007 Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 In Dev-C++ merge algoritmul scris de shamat ... dar stie careva sa faca unul la fel pt Turbo C++ Version 3.0? Mai exact un program in Turbo C++ Version 3.0 care sa deschida o pagina web. Edit: Va rog eu mult de tot ajutati-ma ... va dau si programul daca vreti... Quote
scimitar Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 system ( ___); si se executa din shell. cu biblioteca... dos.h sau system.h parca ... oricum foloseti si tu o ver mai noua de compilator... 5>=... astea de la scolile din ro 3.1 sunt vechi rau Quote