Adriano2 Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) Cump?r un num?r de Ungaria pentru a primi un sms. Pl?tesc în Neteller sau skrill.Din pacate numerele care sunt gratuite online sunt folosite si de aceea cumpar 1 sms @aa7670 Edited December 26, 2015 by Adriano2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) Cump?r un num?r de Ungaria pentru a primi un sms. Pl?tesc în Neteller sau skrill.Poti folosi gratuit: Hungary Receive SMS: +36707177197 @Adriano2 Edit: atunci cumpara-ti cu 4 gbp (1 luna) unul dedicat: https://www.textmagic.com/virtual-mobile-number/Edit 2: daca aveti careva numere personale de Ungaria, sau va cere individul alte cele, evitati sa faceti fapte bune. Pana nu de mult imi cerea in privat daca il pot "ajuta" cu factura de UK Edited December 27, 2015 by aa7670 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted December 27, 2015 Active Members Report Share Posted December 27, 2015 Individual number - From only $ 2.50 per monthWorld Numbers - Global Telephone Numbers Redirected Anywhere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoax Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Edit 2: daca aveti careva numere personale de Ungaria, sau va cere individul alte cele, evitati sa faceti fapte bune. Pana nu de mult imi cerea in privat daca il pot "ajuta" cu factura de UK daca tot veni vorba cum verifica ei facturile? adica daca modific una in photoshop isi dau seama ? nu cred ca sunt verificate pe bune facturile din tarile mai "mici" poate in uk se pot verifica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTrEs Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Poti folosi gratuit: Hungary Receive SMS: +36707177197 @Adriano2 Edit: atunci cumpara-ti cu 4 gbp (1 luna) unul dedicat: https://www.textmagic.com/virtual-mobile-number/Edit 2: daca aveti careva numere personale de Ungaria, sau va cere individul alte cele, evitati sa faceti fapte bune. Pana nu de mult imi cerea in privat daca il pot "ajuta" cu factura de UK Poate vroia sa isi ia casa omu' si avea nevoie de bill proof ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Lasati/ajutati ungurii sa-si faca credite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...