zeroabsolut Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 noi cand cautam pe google De unde pun vidoclipurile pt ca nu mai inteleg 3 Quote
Cuboid Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Mi-ai făcut ziua mai bună. =))))) Quote
Vincent Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 partea cu deep webul e facuta fain Quote
zeroabsolut Posted February 8, 2016 Author Report Posted February 8, 2016 (edited) On 2/8/2016 at 6:46 AM, Vincent said: partea cu deep webul e facuta fain m-am gandit ca cei de pe acest forum o sa inteleaga si o sa se amuze tema siteului incepe sa semene cu nulled.cr si chiar sa o depaseasca se vede ca avem un staff bun Felicitari Edited February 8, 2016 by zeroabsolut Quote
Vincent Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Just now, zeroabsolut said: m-am gandit ca cei de pe acest forum o sa inteleaga si o sa se amuze tema siteului incepe sa semene cu nulled.cr si chiar sa o depaseasca se vede ca avem un staff bun Felicitari Conteaza cu seamana ? eu stiu ca tot timpu o sa fie o copie pentru un anume lucru ... chestia e sa stii sa o faci si mai buna:) Quote
ovidelu47 Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 On 2/8/2016 at 9:50 PM, zeroabsolut said: m-am gandit ca cei de pe acest forum o sa inteleaga si o sa se amuze tema siteului incepe sa semene cu nulled.cr si chiar sa o depaseasca se vede ca avem un staff bun Felicitari Ai acces vip pe nulled.cr ? Quote
Byte-ul Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 On 2/8/2016 at 9:50 PM, zeroabsolut said: m-am gandit ca cei de pe acest forum o sa inteleaga si o sa se amuze tema siteului incepe sa semene cu nulled.cr si chiar sa o depaseasca se vede ca avem un staff bun Felicitari Serios? Site-ul asta sa semene cu nulled? Acolo sunt numai copii prosti cu coeficientul de inteligenta cat numarul autostrazilor din Romania. Quote
zeroabsolut Posted February 12, 2016 Author Report Posted February 12, 2016 On 2/12/2016 at 0:36 AM, Byte-ul said: Serios? Site-ul asta sa semene cu nulled? Acolo sunt numai copii prosti cu coeficientul de inteligenta cat numarul autostrazilor din Romania. in primele zile chiar semana acum nu Quote