miezul Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Buna tuturor ma numesc Alexandru,am 18 ani,din iasi.Din pacate am pelcat din MT in urma unei neintelegeri.Iesisem la o plimbare cu tovarasa si cand mam intros am aflat k am dat nush ce privat pe net la unu.Ce sa o mai lalaim atata ma bucur sa va cunosc pe toti...Buna Nytro tot camarad de arme k si mine.Sper sa ne intelegem bine.-merg dupa principiul "respect pentru respect"-stiu ceva rfi;lfi-acum le invat...stiu destuld e bine Vb...nush cu ce ma mai pot lauda...cred k atat o sa vedeti voi pe parcursEDIT:NU SUNT IMPOTRIVA NICIUNUI SITE DE HACK! (pt k am fost intrebat:D) Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 cum adica stii rfi ?remote file inclusion ... un script se include in alt script ... cam atat e de stiut ... asta inseamna ca nu prea stii multe. Quote
SirGod Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Re.@Kenpachi : vrea sa zica ca stie sa gaseasca si sa il exploateze (cred) Quote
miezul Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 corect nu stiu prea multe in domeniu acesta...vam spus invat..inca nu prea stiu cu ce se mananca.....oricum am facut ceva tuturiale ..o sa le vedeti postate Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 ia da'mi sa citesc unul din cele mai elocvente pentru nivelul tau de pregatire ca sa imi pot face o parere. Quote
miezul Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 am facut tutorialele deastea care nu sunt legate de domeniul asta bro..cei de pe mt stiu...nu am facut nici un tut de genul asta ..dar am venit aici in speranta faptului k os a invat ...citisem tutorialulo lui puscas...am prins ceva ...vb stiu...am facut un keylogger....un aio...privat care era pus pe mt..si alte cateva aplicatii..sa se stie ...nu sunt Noob de ala care hexeaza;)edit: se pare k este cienva care nu am place deja:))) Quote
Puscas_marin Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 am facut tutorialele deastea care nu sunt legate de domeniul asta bro..cei de pe mt stiu...nu am facut nici un tut de genul asta ..dar am venit aici in speranta faptului k os a invat ...citisem tutorialulo lui puscas...am prins ceva ...vb stiu...am facut un keylogger....un aio...privat care era pus pe mt..si alte cateva aplicatii..sa se stie ...nu sunt Noob de ala care hexeaza;)edit: se pare k este cienva care nu am place deja:)))Hm de ce nu imi amintesc de tutorialul tau?app ce facusem eu nu era un tut ci o mica prezentare incompleta, zisem asta si in tut.si inca ceva crezi ca era necesar sa zici in gura mare ca ai venit de pe Mt ca era o neintelegere, ceea ce e la sectiunea noastra privata e pt staff nu e pt tot lamerul + ca nu ai intrebat dca poti sa il dai si al altii + ca i l-ai dat si unuia care vrioia tutorial "cum se face un AIO" , asa ca.... Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 am facut tutorialele deastea care nu sunt legate de domeniul asta bro..cei de pe mt stiu...nu am facut nici un tut de genul asta ..dar am venit aici in speranta faptului k os a invat ...citisem tutorialulo lui puscas...am prins ceva ...vb stiu...am facut un keylogger....un aio...privat care era pus pe mt..si alte cateva aplicatii..sa se stie ...nu sunt Noob de ala care hexeaza;)edit: se pare k este cienva care nu am place deja:)))Hm de ce nu imi amintesc de tutorialul tau?app ce facusem eu nu era un tut ci o mica prezentare incompleta, zisem asta si in tut.si inca ceva crezi ca era necesar sa zici in gura mare ca ai venit de pe Mt ca era o neintelegere, ceea ce e la sectiunea noastra privata e pt staff nu e pt tot lamerul + ca nu ai intrebat dca poti sa il dai si al altii + ca i l-ai dat si unuia care vrioia tutorial "cum se face un AIO" , asa ca....Auzi bre , da voi astia din MT sunteti atat de pipiguruz incat restul sunt doar niste lameri pentru voi ? Nu crezi ca ar trebuii sa incerci sa si definesti putin ceea ce scrii ?No offence dar ce poate fi la sectiune voastra privata in afara de cateva tooluri facute dupa tutoriale or snippeturi cu cateva modificari.Am vazut si keyloggerul facut de Nytro .. nu am nicio problema cu Nytro insa un keylogger poate fi facut de oricine , iar atata timp cat lucrul vostru este facut dupa tutoriale nu vad de ce exista o categorie atat de secreta.Eu personal printr`o sectiune privata inteleg locul unde se pun buguri/tooluri/ftpuri etc. private .. da private coae nu kkturi inspirate de pe google si de prin snippeturi.Din punctul meu de vedere , la sectiunea privata poti posta atunci cand ai facut un tool care se foloseste de un bug , or toolul tau este creat dupa o idee proprie or etc. ... da nu keyloggere de e plin googleu , trojans , floodere si etc. Quote
SirGod Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu avem keyloggere si astea la privat...avem exploituri,conturi,scannere,ftp-uri,scripturi si altele...Si nu e vorba ca avem noi AUR la privat area ci gestul lui a fost gresit. Quote
Puscas_marin Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu am zis ca ceilati is lamerii, eu personal poate is cel mai lamer, nu stiu cum ma considera altii, ma enervat altceva la el ca nu a recunosctu desi celat a recunoscut.app nu e treaba ta ce avem noi acolo si inca ceva nu o sa ne vezi facand tolsuri aiurite cu tutoriale de pe google.Si totusi tu de ce te bagi? Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu am zis ca ceilati is lamerii, eu personal poate is cel mai lamer, nu stiu cum ma considera altii, ma enervat altceva la el ca nu a recunosctu desi celat a recunoscut.app nu e treaba ta ce avem noi acolo si inca ceva nu o sa ne vezi facand tolsuri aiurite cu tutoriale de pe google.Si totusi tu de ce te bagi?sa incercam sa ii lasam omului topicul de prezentare ceva mai curat. Quote
moubik Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 miez, ce parere ai desprehttp://www.cazier.ro/record/relatedSearch.php?view= Quote