spirited_wolf Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 [part 1]Some basic Linux commands Hello guys Today, we just started a new series on Linux commands. It's gonna be a fun Tutorial link:: so keep watching Pentesting with spirit Please Subscribe my channel to get the notification for the upcomming tutorials , and please like & share too :cool: Sharing is power :blackhat: and please comment if i have done anything wrong ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscribe our channel:: www.youtube.com/c/Pentestingwithspirit Like our facebook page:: www.facebook.com/Pentest.with.spirit1 Follow us on twitter:: @spirit3113 1 Quote
Amidamaru Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) Da-i inainte prietene @spirited_wolf. La cati mai multi follow'ers pe facebook si twitter. "Pacat" pentru voi ca in RO inca va trebuie vize. Edited February 16, 2016 by Amidamaru Quote
kasmir Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) Edited Edited February 16, 2016 by kasmir Quote
Amidamaru Posted February 16, 2016 Report Posted February 16, 2016 (edited) 3 hours ago, kasmir said: Ba, dar tu ai facut ceva pentru comunitatea asta? Ti-ai pierdut vreodata 30 min din viata ta sa faci vreun tutorial? Din cauza atitudinii tale, sunt multi care se opresc din a face ceva constructiv sau un mic tutorial. Daca stii cateva comenzi in linux, te simti ninja ? Iti spun eu ca sunt multi vizitatori ai forumului care nici macar o data nu au deschis un linux. Indiferent cat de basic este un tutorial, cu siguranta o sa fie folositor pentru cineva. @spirited_wolf Thanks for tut!!! Am vrut sa-ti scriu ceva dar mi-am dat seama suficient de repede ca nu se merita. Intram in polemici aiurite. Imi sterg si postul initial. Edited February 16, 2016 by Amidamaru 1 Quote
kasmir Posted February 16, 2016 Report Posted February 16, 2016 Imi cer scuze si eu! Respect !!!! Quote