MostWanteD Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ce chestii se pot baga intr`un pahar cu vin... whiskey ... pentru ca unei "femei" sa`i vina pofta de luat mue... ? ma refer la pastile... alea alea Quote
kafka Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 cred ca taurina 8) dar totusi daca e vreo fata pe forum....:)Danielle ce parere ai?ce ai trebui sa ii puna?eu zic ca taurina Quote
amprenta Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 http://www.sexstuff.ro/stimulente-sexuale-picaturi-afrodisiace/16-p0.htmlsau mai multe pahare din wiskey-u ala . Quote
goly Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu mi se pare o intrebare prea indicata pe un forum de genul acesta daca chiar vrei cauta pe google sau dute la o farmacie. PS: cantarina se ia de la farmacia veterina Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 dai 100 ml de absinth si iti garantez ca iti spala si anusu` Quote
oldnavy Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu mi se pare o intrebare prea indicata pe un forum de genul acesta daca chiar vrei cauta pe google sau dute la o farmacie. PS: cantarina se ia de la farmacia veterina nu e de joaca cu, cantarina sau cantarida Daca doza e prea mare poate fi fatala,in plus e un afrodisiac puternic,si poate dauna rau de tot.PS:daca chiar vrei sa iei nu trebuie neaparat de la farmacia veterinara,coarnele de la radasca contin asa ceva Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 hai lasati-o moarta ca se chinuiau si colegii in copilarie, in cel mai rau caz o sa plece acasa, nu se da nimeni la voi. Chiar nu stiti sa pupati simplu o fata pe gat?va recomand un film "sex is zero" (Saekjeuk shigong) coreean, un fel de american pie de 100 ori mai bun. Quote
oldnavy Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 hai lasati-o moarta ca se chinuiau si colegii in copilarie, in cel mai rau caz o sa plece acasa, nu se da nimeni la voi. Chiar nu stiti sa pupati simplu o fata pe gat?va recomand un film "sex is zero" (Saekjeuk shigong) coreean, un fel de american pie de 100 ori mai bun.cu ce se chinuiau? Cantarina are efect,dar nu e de joaca,si noi am incercat Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 mdah da fetele sunt la fel de timide cum sunt baietii de aceeasi varsta cand recurg la alternativa asta Eu am incercat cu coniac in pepsi dar n-am scos decat o continua turatie verbala "oare mi-a pus cineva coniac in pepsi? parca am coniac in pepsi" Quote
oldnavy Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Eu personal,n-am pus niciodata la fete nimic in bautura din interese de genul asta Quote
MostWanteD Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 lokipaki, nu vorbi aiurea ..ca nu stii care`i faza nu am mai facut faze de genu' si de aia nu`s asa...pus in tema.. .. am nevoie de ceva.. "incercat" ..de unu din voi..sa stiu ca dau banii si o sa mearga... n`o bat pe aia dupa.. Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki, nu vorbi aiurea ..ca nu stii care`i faza nu am mai facut faze de genu' si de aia nu`s asa...pus in tema.. .. am nevoie de ceva.. "incercat" ..de unu din voi..sa stiu ca dau banii si o sa mearga... n`o bat pe aia dupa.. pai da-i 100 lei direct fetei. Nu mai ai nevoie sa dai 200 la ultima oferta "Cea mai!". Serios!Am nevasta farmacista, poate revin maine cu o idee practica. Quote
v3ctor Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ce chestii se pot baga intr`un pahar cu vin... whiskey ... pentru ca unei "femei" sa`i vina pofta de luat mue... ? Very Happy ma refer la pastile... alea aleaaceste pastile minune , or fi existand dar nu sunt la indemana noastra ... ai putea sa o imbeti bine ii spui ca-i dai o bautura slaba si ii pui ceva tare ex : tequilla sau folosesti ceva narcotice Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ufff voi chiar credeti ca femeia e programare c++?input: pastileoutput: blowjob?poate va treziti cu un buffer overflow pe output... Doamne, n-as vrea sa fiu in locu vostru in cazu asta.. Quote
nicu1991 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 deah input: pastile in fantarezultat: o luna la spital din cauza unui accident de masina doh ca sia dat seama ... Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki asa batran esti bre cu nevasta Quote
kafka Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki...mestere......zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate... Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki...mestere......zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate...hahaha )las`o in plm coae ca m`ai facut sa rad la ora 1 prin casa Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki...mestere......zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate...Las c-ajungeti voi la 20 de ani... hai sa nu facem offtopic 8) Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 lokipaki...mestere......zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate...Las c-ajungeti voi la 20 de ani... hai sa nu facem offtopic 8)in 5 ani se pot schimba multe Quote