Jump to content
MostWanteD

dirty job..

Recommended Posts

Posted

nu mi se pare o intrebare prea indicata pe un forum de genul acesta daca chiar vrei cauta pe google sau dute la o farmacie. PS: cantarina se ia de la farmacia veterina ;)

Posted
nu mi se pare o intrebare prea indicata pe un forum de genul acesta daca chiar vrei cauta pe google sau dute la o farmacie. PS: cantarina se ia de la farmacia veterina ;)

nu e de joaca cu, cantarina sau cantarida :D

Daca doza e prea mare poate fi fatala,in plus e un afrodisiac puternic,si poate dauna rau de tot.

PS:daca chiar vrei sa iei nu trebuie neaparat de la farmacia veterinara,coarnele de la radasca contin asa ceva :D

Posted

hai lasati-o moarta ca se chinuiau si colegii in copilarie, in cel mai rau caz o sa plece acasa, nu se da nimeni la voi. Chiar nu stiti sa pupati simplu o fata pe gat?

va recomand un film "sex is zero" (Saekjeuk shigong) coreean, un fel de american pie de 100 ori mai bun.

Posted
hai lasati-o moarta ca se chinuiau si colegii in copilarie, in cel mai rau caz o sa plece acasa, nu se da nimeni la voi. Chiar nu stiti sa pupati simplu o fata pe gat?

va recomand un film "sex is zero" (Saekjeuk shigong) coreean, un fel de american pie de 100 ori mai bun.

cu ce se chinuiau? ;))

Cantarina are efect,dar nu e de joaca,si noi am incercat :P

Posted

mdah da fetele sunt la fel de timide cum sunt baietii de aceeasi varsta cand recurg la alternativa asta :D Eu am incercat cu coniac in pepsi dar n-am scos decat o continua turatie verbala "oare mi-a pus cineva coniac in pepsi? parca am coniac in pepsi"

Posted

lokipaki, nu vorbi aiurea ..ca nu stii care`i faza :) nu am mai facut faze de genu' si de aia nu`s asa...pus in tema.. .. am nevoie de ceva.. "incercat" ..de unu din voi..sa stiu ca dau banii si o sa mearga... n`o bat pe aia dupa.. :):D

Posted
lokipaki, nu vorbi aiurea ..ca nu stii care`i faza :) nu am mai facut faze de genu' si de aia nu`s asa...pus in tema.. .. am nevoie de ceva.. "incercat" ..de unu din voi..sa stiu ca dau banii si o sa mearga... n`o bat pe aia dupa.. :):D

pai da-i 100 lei direct fetei. Nu mai ai nevoie sa dai 200 la ultima oferta "Cea mai!". Serios!

Am nevasta farmacista, poate revin maine cu o idee practica.

Posted

ce chestii se pot baga intr`un pahar cu vin... whiskey ... pentru ca unei "femei" sa`i vina pofta de luat mue... ? Very Happy ma refer la pastile... alea alea

aceste pastile minune , or fi existand dar nu sunt la indemana noastra ... ai putea sa o imbeti bine ii spui ca-i dai o bautura slaba si ii pui ceva tare ex : tequilla sau folosesti ceva narcotice

Posted

ufff voi chiar credeti ca femeia e programare c++?

input: pastile

output: blowjob?

poate va treziti cu un buffer overflow pe output... Doamne, n-as vrea sa fiu in locu vostru in cazu asta.. :D:D

Posted
lokipaki...mestere...:))...zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate...:D

Las c-ajungeti voi la 20 de ani... hai sa nu facem offtopic

8)

Posted
lokipaki...mestere...:))...zi asa intre noi ca intre baieti...e buna nevastata?adica...mai poate...:D

Las c-ajungeti voi la 20 de ani... hai sa nu facem offtopic

8)

in 5 ani se pot schimba multe :))