TorQue9 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 http://lanebuni.ro/doamne-ocroteste-i-pe-romani-pamflet/ Belea melodie ) Quote
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 http://lanebuni.ro/doamne-ocroteste-i-pe-romani-pamflet/ Belea melodie )ungurii is de 2 ori mai civilizati decat tiganii nostrii si de 3 ori mai normali decat jumatate din bucuresteni, care isi iau masini de 15 mii de euro si mananca paine goala in fiecare zi. Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 dar de 10 ori mai enervanti cand se uita la tine ca la un turist Quote
ÐÒ& Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 in Dolj nu prea s unguri,totusi eu in vara asta poate trec pin Budapesta,sa imi iau ceva vesta anti glont? Quote
SLK Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Faceti cu ungurii ce fac italienii cu romanii . Si presupun ca nu va place ce va fac italienii . Quote
TorQue9 Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 Pai meritam sa ne trateze asa dupa ce tiganimea fura de la ei.Acum doua saptamani am auzit o conversatie intre doi rromi care nu se intelegeau asupra impartirii lucrurilor furate din Franta.Concluzia pe care o pot trage este ca rromi se duc in stainatate doar pentru a fura, si nu doar rromii ci si romanii.Daca cineva fura de la tine,tu-l mai vrei in preajma ta?Iar ungurii astia ne fura tara cu totul. Quote
SLK Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Pai ce ti-au furat ? Concret ? Transilvania e a Romaniei , drepturile sunt egale . Nu stiu ce ti-au furat . Quote
~Xenoger Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Faceti cu ungurii ce fac italienii cu romanii . Si presupun ca nu va place ce va fac italienii .Coae desi nu toti ungurii sunt la fel , marea majoritate a astora de stau in Romania is animale. Pai in plm in tara mea , in Romania in anumite orase/regiuni au pretentia sa vorbesti in maghiara in spitale si in magazine daca nu stii maghiara nu te serveste + ca nu te primeste in baruri daca esti roman .. pai mai dai in mortii lor sclavi , au venit in europa si fac ordine la mine in tara ?De cand au ei dreptul sa vorbeasca in maghiara in spitalele din Trei Scaune ?Poate ca sunt altfel ungurii din Ungaria , da astia care stau in Romania in proportie de 80 % is necrofili.Cum s-ar simtii un ungur care nu stie romana in tara lui , in Budapesta sa fie spitale/baruri/magazine in care sa se vorbeasca doar in romaneste ? Si sa nu ii primeasca ca nu sunt romani ..Dai in sloboz , daca iese Vadim presedinte or pleaca inapoi in Ungaria or ii mutam in Sahara. Quote
SLK Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Bineinteles exista si problema asta . Cum exista si problema daca esti ungur nu te servim , pentru simplul fapt ca ai alta cetatenie . E vorba deja de rasism. Dar sa luam de exemplu alt oras in care nu "domina" maghiarii ca populatie , hai sa zicem Sibiu , Deva , Timisoara . De ce exista rasism ? Nu sunt serviti romanii in baruri , nu sunt primiti in spitale ? Nu stiu , se poate scrie un roman despre chestiile astea , depinde cum privesti partea lucrurilor . PS : Nu as vota nici pentru Vadim nici pentru Marko Bela . Snt altii care ar putea face mai mult pentru tara asta , amandoi cauta sa faca bine unei rase si nu a populatiei Romane . Quote
oldnavy Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Problema e prea complexa.Saptamana trecuta am fost in Germania,si am stat o noapte in Ungaria.Vreau sa iti spun ca am fost tratat foarte bine,poate mai bine decat in Romania.In plus sunt mult mai civilizati decat romanii. Quote