unic Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Am facut comanda de un card de bitcoin si azi mi-a venit dar problema este ca nu am codul pin si nu am cum sa il folosesc In plicul pe care l-am primit de la ei scrie sa sun la un numar de telefon sau sa intru pe un site ca sa activez cardul Are cineva card de bitcoin sa imi explice si mie ce trebuie sa fac ? Quote
nonimporta Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 De unde ai comandat cardul, de pe ce website? Quote
unic Posted March 8, 2016 Author Report Posted March 8, 2016 (edited) @nonimporta Cardul l-am comandat de pe www.spectrocoin.com Cei de la spectrocoin raspund la mail dupa 3 zile Edited March 8, 2016 by unic Quote
QuoVadis Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 De obicei, cardurile bancare (si nu numai) se trimit separat fata de PIN care vine intr-un plic aparte. Asta pentru a reduce riscul de acces/uz neautorizat. Asteapta o saptamana si daca nu il primesti ia legatura cu ei. Quote
0100 Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Si eu am comandat unul dar de pe alt site. A venit fara pin. Pinul l-am aflat sunand la acel numar de telefon. Totodata am si activat cardul. Suni la acel numar, introduci numarul cardului, si intri in meniu si afli tot. Quote
gipsy Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Aceste carduri merg sa le folosesti la bancomat sa scoti banii cash din bitcoin? Multumesc. Quote
unic Posted March 11, 2016 Author Report Posted March 11, 2016 @gipsy Da cardul merge la orice bancomat PS: La activarea cardului am introdus datele gresite de mai multe ori si mi-au blocat contul, stie cineva cum pot sa reactivez contul ? Le-am dat mail de 4 zile si nu am primit nici un raspuns din partea lor 1 Quote