Jump to content

0100

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About 0100

  • Birthday 01/01/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

0100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. eqgrp-free-file.tar.xz a mers sa il decriptez dar nu si eqgrp-auction-file.tar.xz
  2. Nu incercam sa raspandesc virusi. Cum a spus si @rukov, daca presupui ca incerc sa virusez pe careva, argumenteaza/dovedeste, Eu doar intrebat daca link-ul este corect si daca chiar functioneaza sa downloadezi, deoarece la mine nu merge. (Si da, am dat click pe butonul care trebuie). Stiu ca am mai folosit GatherProxy cu ceva timp in urma, dar nu mai am arhiva pe nicaieri si nici nu m-am riscat sa o downloadez de pe forumuri fantoma.
  3. http://www37.zippyshare.com/d/zuNKN8PL/8791933/GatherProxy-RSTFORUMS.COM.rar pare a fi mort
  4. http://textmechanic.co/ ? http://textmechanic.co/Remove-Duplicate-Lines.html ?
  5. Sa nu faceti tranzactii cu spooky01@yahoo.com/spooky01@gmail.com/spooky01@etc. Aveti grija sa nu fie o in loc de si cea mai sigura metoda de al contacta este prin whatsup sau prin PM prin intermediul acestui forum.
  6. Cand spui domeniu premium, la ce anume te referi? Inteleg sa nu spui numele domeniului, dar ceva poti sa spui despre el. Ca e din 2 litere, ca pe pe un TLD ciudat, etc. La un astfel de pret fara mai multe informatii oferite, nu iti gasesti cumparatori aici. Oricum spor si succes.
  7. Au fost cateva raid-uri in mai multe tari si autoritatile au pus mana pe cateva CC-uri de la diverse softuri de ransomware prin urmare si cheile. P.S. Aparent nu era vorba de BitDefender. http://www.pcworld.com/article/2999824/all-coinvault-and-bitcryptor-ransomware-victims-can-now-recover-their-files-for-free.html
  8. Si in Franta poti lua o cartela fara buletin si o poti utiliza 7 zile pe ce vrei tu. Daca doresti sa utilizezi cartela mai mult timp sau vrei sa pastrezi numarul de telefon, trebuie sa mergi cu cartela si buletinul la unul din sediile lor. Dar repet : un act de identitate nu este obligatoriu. Daca ar aparea pe internet un comunicat oficial (sau un raspuns oficial) de la autoritatile belgeniene/franceze cum ca nu s-au folosit cartele/telefoane romanesti, Ciolos poate fi acuzat de ceva?
  9. ANTMINER S7 poate sa mineze altceva in afara de BTC? Cum ar fi LTC/etc?
  10. Si eu am comandat unul dar de pe alt site. A venit fara pin. Pinul l-am aflat sunand la acel numar de telefon. Totodata am si activat cardul. Suni la acel numar, introduci numarul cardului, si intri in meniu si afli tot.
  11. Author: kaneda (kanedasan@gmail.com) Date: April 17th 2013 Description: Open SOCKS HTTP(S) proxy finder Requires: pycurl Copyright © 2013 kaneda (Josh Begleiter) All rights reserved.
  12. Acum merge si link-ul initial, dar multumesc.
  13. dead. mai e prin alta parte?
  14. La cateva minute mai tarziu dupa primii doi castigatori, timp de 30 de minute nu a mai tacut ATM-ul ala, toti gasise intr-un final problema, chiar si niste bulgari, dupa o ora Oricum, placut anul asta la DefCamp la fel ca si in anii precedenti.
×
×
  • Create New...