wikedx Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 (edited) Salut am cautat pe google tutoriale c pentru avansati si nu am gasit nimic.Am trecut deja de nivelul de incepator,stiu bazele. Edit:In romana! Edited March 15, 2016 by wikedx Quote
Active Members SynTAX Posted March 15, 2016 Active Members Report Posted March 15, 2016 E prima oara cand aud de tutoriale pentru avansati. Daca vrei cauta proiecte sa faci. Asta e singura solutie. 1 Quote
Active Members MrGrj Posted March 15, 2016 Active Members Report Posted March 15, 2016 Nu stiu cat de avansat esti daca ceri in romana. Ce inseamna avansati la tine ? Ce stii sa faci in C ? De ce vrei in romana ? De ce nu stii engleza ? Quote
wikedx Posted March 15, 2016 Author Report Posted March 15, 2016 6 minutes ago, MrGrj said: Nu stiu cat de avansat esti daca ceri in romana. Ce inseamna avansati la tine ? Ce stii sa faci in C ? De ce vrei in romana ? De ce nu stii engleza ? Chestii de baza stiu sa fac in c.Nu mi-am dat seama ce inseamna c++ pentru avansati pana nu am dat de tutoriale in engleza(oop,frameworkuri etc.).Engleza stiu cat de cat,dar nu pot sa citesc o carte in engleza(asta este un exemplu). Nu o mai dati in stereotipuri de genul,iti trebuie engleza ca sa faci programare.Stiu si eu asta,dar nu am ce sa fac, mie imi place programarea nu engleza. 9 minutes ago, SynTAX said: E prima oara cand aud de tutoriale pentru avansati. Daca vrei cauta proiecte sa faci. Asta e singura solutie. Mersi! Quote
sleed Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 CAUTA CARTI! Sunt mai rare, dar se gasesc... @SilenTx0 are o biblioteca intreaga, numai cu carti rare C, C++ ce vrei tu! Quote
Active Members MrGrj Posted March 15, 2016 Active Members Report Posted March 15, 2016 (edited) Man, tu citesti carti cand inveti programare ? Like, citesti cap-coada ? Sa fim seriosi. Poftim cateva programe de inceput. Sunt in engleza, leave with that. (pentru inceput incearca sa le rezolvi fara sa te uiti la raspunsuri - asta asa, ca sa vezi cat de avansat esti) Ca sfat, vei avea parte de interviuri in care testele vor fi in engleza iar cand vei intalni termeni ca inheritance si altele, te vei uita ca baba la pula unui cal. Tu faci ce vrei, dar iti recomand sa incerci totusi sa faci sacrificiul asta. Edited March 15, 2016 by MrGrj Quote
sleed Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Man, eu si silent citim carti... Scriem carti :))))))) SEriously?! 1 1 Quote
Nytro Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 Secrete C++ - Constantin Galatan O sa vezi cat de "avansat" esti... Quote
wikedx Posted March 16, 2016 Author Report Posted March 16, 2016 20 minutes ago, Nytro said: Secrete C++ - Constantin Galatan O sa vezi cat de "avansat" esti... Unde am zis eu frate ca sunt avansat? Am zis ca stiu bazele si vreau sa trec de nivelul incepator. Un om avansat inseamna ca stie chestii avansate. Atata ironie folosita aiurea.... Quote
gigiRoman Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 Salut, o carte buna este totul despre c/c++ de chris jamsa scoasa la editura teora. https://onedrive.live.com/redir?resid=2490B35245C82012!251&authkey=!APg35rlBrmFlDyo&ithint=file%2cpdf cartile sunt bune ca daca nu le citesti tot scrii cod aiurea. Sa mai cauti si design patterns si arhitecturi. 1 Quote
wikedx Posted March 16, 2016 Author Report Posted March 16, 2016 21 minutes ago, gigiRoman said: Salut, o carte buna este totul despre c/c++ de chris jamsa scoasa la editura teora. https://onedrive.live.com/redir?resid=2490B35245C82012!251&authkey=!APg35rlBrmFlDyo&ithint=file%2cpdf cartile sunt bune ca daca nu le citesti tot scrii cod aiurea. Sa mai cauti si design patterns si arhitecturi. Mersi mult! Quote