MDLMEDIA Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Salutare,am si eu un cont adsense aprobat de 1 saptamana facut prin youtube si e hosted..pot posta anunturi doar pe youtube si site-uri partenere cum ar fii blogspot,problema este ca nu-mi afiseaza reclamele pe blogspot..am mai avut cont adsense si nu am patit asa. Ma puteti ajuta? 1 Quote
stresulicy Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 in general reclamele nu sunt afisate instant pe site-uri, dureaza cateva minute sau ore pana google analizeaza site-ul si aici exista posibilitatea sa fi descoperit gogu ceva ce nu ia convenit si sa fie cauza pentru care nu iti afiseaza reclemele. Quote
MDLMEDIA Posted March 23, 2016 Author Report Posted March 23, 2016 o sa incerc sa postez ceva mai diferit..revin cu raspuns multumesc frumos. Quote
MDLMEDIA Posted March 30, 2016 Author Report Posted March 30, 2016 aceasi problema..vreo solutie? Quote
MDLMEDIA Posted March 30, 2016 Author Report Posted March 30, 2016 Am mai observat ca reclamele pe care le creeasem fiind in numar de 3 dupa 2 saptamani de la creare apareau tot ca status"nou" dupa care s-au sters singure. Quote
em20346 Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 52 minutes ago, MDLMEDIA said: nimeni nu stie? contul are bug. nu ai ce sa faci... Quote
leandrud Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Si eu am un cont Adsense cu reclame care nu afisau nimic. Am pus articole pe blogspot am mia pus articole si pe alte site-uri partenere dar, nu-mi apareau reclamele pe site-urile respective. Ma gandesc sa sterg contul adsense si probabil, sa-mi fac altul. Quote
leywise Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 (edited) edit : IMI CER SCUZE ! Am postat din greseala in alt topic. scuze. Edited June 9, 2016 by leywise Quote