Jump to content

leandrud

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leandrud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Din pacate, nu mai functioneaza. Am incercate sa descarc 10 cursuri si la toate, mi-a dat mesajul ca la ultimul curs: [INFO-137] Login success. [INFO-169] Found course id: 694332 [ERROR-650] Not a downloadable course.
  2. Oamenii vor sa faca bani pe internet. Dar tu, te-ai gandit sa lasi secretomania de o parte? Am inteles ca, o mare parte din oamenii care ti-au trimis PM, nu au primit nimic sde la tine. Macar atat sa faci si tu daca tot "detii secretele lumii". Comunica. Vorbeste cu cei care iti dau mesaje private.
  3. Pai asa zi faraoane. Ce atata secretomanie (am uitat ca sunteti Romani secretosi). N-are rost sa ne imbatam cu apa rece si sa spunem ca am baut whisky. Banii pe internet se fac cu... bani. Poti sa te inscrii si pe site-uri de tip PTC dar, la 0.001 centi pe click, nu cred ca faci bani cat sa cumperi o paine la sfarsit de luna indiferent cati afiliati ai avea. Sa scurtam povestea: Mergeti pe clickbank .com (sau pe orice site de vanzari prin afiliere vreti de la nioi: 2parale,, bijutnet, etc) Clickbank este cel mai mare site din lume cu produse de vanzare gen afiliat. 1.Va faceti un cont. 2. Alegeti un produs si copiati link-ul de afiliat. 3. Promovati acel link de afiliat cat de agresiv puteti (daca produsul are piata de desfacere). Cum promovez eu produsele de vanzari in sistem de afiliere? Cumpar trafic. Cumpar prin retelele de publicitate: Bing, Buysellads, 7search. ATENTIE: Cei care sunteti incepatori in publicitate PPC, sfatul meu este sda nu va bagati pe Google Adwords pentru ca, daca nu stiti ce faceti, va puteti da si camasa de pe voi. Rezultatele mele au fost si sunt destul de bune. La 1.000 de dolari investiti, am scos 3.000 de dolari in total. (2.000 profit). Pentru cei care nu aveti bani, va recomand Trafficmonsoon .com este un altfel de site. Acolo din PTC, se pot face 0.40 de centi pe zi. Daca nu stiti "cu ce se mananca" trafficmonsoon, sunt destule videoclipuri pe youtube. Daca aveti bitcoin si vreti sa-i investiti in generare de trafiic, ii puteti investii in mellowads .com Este o platforma prin care puteti cumpara traffic daar, in loc sa investiti bani investiti, bitcoin. Puteti cumpara traffic CPC (cost per click) si CPM (cost per million). Dar, la Mellowads, CPM-ul este mai scump decat CPC.
  4. Si eu am un cont Adsense cu reclame care nu afisau nimic. Am pus articole pe blogspot am mia pus articole si pe alte site-uri partenere dar, nu-mi apareau reclamele pe site-urile respective. Ma gandesc sa sterg contul adsense si probabil, sa-mi fac altul.
  5. @TEST101 Este adevarat ca de pe clickbank promoveaza multi si multe insa, 98% dintre cei care promoveaza produse, nu le promoveaza cum trebuie. Alege-ti un produs din categorii tip: Money online, Health and Fitness Promoveaza in cadrul "PPC Network" altele i afara de Google. Sunt multe programe afara de genul asta si daca stii cum sa faci, asa cum am scris anterior poti sa obtii dintr-o mie de dolari, poti obtine 5.000.
  6. Cineva spunea de, optiuni bnare aici in subiect. Lasati basmele cu asa ceva. Riscati sa pierdeti totul. Site0urile de genul asta,in marea majoritate sun SCAM-uri (pana acum, n-am intalnit niciun site legitim de optiuni binare care sa plateasca). Spun ca-s scam-uri pentru ca, fura date de identificare ale clientilor si datele cardurilor. Sunt persoane in strainatate, care au patit-o vu asa ceva, li sa furat idenditate si s-au trezit acuzati si condamnati de tot felul de chestii cand nu au facut nimic. Sunt persoane carora le-au disparut bani multi dn banca si nu i-au mai putut recupera. Sunt prersoane fizice pe internet care, promoveaza asa ceva dar, acele persoane fizice sunt afiliate la astfel de site-uri si ori de cate ori persoana care investeste (pentru ca, din cate am citit pe net, trebuie sa investesti o suma de bani initiala si pe urma, ori de cate ori "scoti" o suma de bani de acolo) si sa inscris prin link-ul respectiv de afiliere, xcastiga in jur de 150-200 de dolari. Iar pentru a castiga o astfel de suma, de la un singur om poti spune oricate minciuni vrei. TOATE societatile si site-urile de opiuni binare care exista pe internet, fie ca se afla in Romania sau Papua-Noua Guinee, ori in cel mai indepartat oras din Africa, trebuie sa fie inscrise in Registrul de Optiuni Binare din SUA (un fel de comisie de supraveghere la americani). Asta este reula la ei pentru spun ca, orice american poate ateriza pe un astfel de site, si acel american trebuie sa fie protejat. Mie mi se pare foarte suspect ca la bursele de optiuni, profitul sa fie de minim 70% la o tranzactie de 60 de secunde. Sa fim seriosi. Warren Buffet merge pe o marja de profit de 5% pe portofoliu si este cel mai fericit om cand realizeaza asa ceva. Nu am intalnit nimici macar O SINGURA persoana care sa fi facut bani reali din optiuni binare. Sunt tot felul de videoclipuri pe internet in care diverse persoane arata ca fac mii sau zeci de mii, de dolari zilnic. Dar acel conturi pe care sunt ei, sunt conturi DEMO. La conturile reale, asa cum am scris mai sus, trebuie sa investesti prima data o suma initiala (intre 200-250 de dolari). Apoi, ca sa "scoti" banii pe care i-ai realizat, trebuie sa depui in jur de 20% din suma pe care o ai in cont. Am sus in ghilimele sa scoti banii din balanta contului pentru ca, mie nimeni niciodata nu mi-a putut arata o dovada concreta de plata pentru ca, odata ce depui acei 20% din valoarea balantei contului tau, acei banmi dn cont dispar si balanta se aduce la 0 iar victimele isi asteapta banii luni si uneori chiar ani in sir. Scuze daca postarea este prea lunga.
  7. Mai poti si cu programele de afiliere. Iti faci cont pe Clickbank.com (daca nu ai). Alegi un produs digital vandabil (la ei produsele sunt intre $10si $150) ii faci publicitate prin retele CPA, Bing ,etc in afara de Google Ads. Daca stii cum sa faci publicitate ca lumea, dintr-o mie de dolari scoti intre 3000 si 5000 (depinde de campanie, de pretul pe click pe care reusesti sa-l scoti, de pretul produsului sau produselor vandute).
  8. Nu cred ca acele softuri se pot instala pe calculatorul meu. Am Linux si banuiesc ca, majoritatea acelor softuri sunt pentru windows.
  9. Ia-ti minim 3 hectare de teren, cultivi salcie suedeza cunoscuta si sub numele de salcie energetica. Doar in primul an trebuie sa ai grija de cultura. In rest, plantatia tine 20 de ani si din anul doi, poti face 15.000 de euro pe hectar/ an. Se foloseste fie in industria de medicamente unde se extrage acidul acetilsalicilic (caz in care obtii mai mult de 15.000 de euro). Sau poti face peleti din ea, si ii poti vinde la centrarelele termice. O firma din Harghita vine la tine unde ai terrenul, iti planteaza, tot ei o recolteaza si cred ca tot ei iti dau si sugestii unde sa o vinzi. Alta varianta. Ia-ti teren (orice fel de teren) oricat de mult si planteaza arbori de Paulonia. Arborele de Paulonia creste pana la 20 de metrii pe an (dupa ce atinge 20 de metrii, se dezvolta trunchiul in latime). Partea frumoasa este ca, arborele s regenereaza (il tai cat de scurt vrei si el creste din nou din acelasi trunchi). Lemnul este de esenta mai tare decat nucul, am inteles ca se foloseste si la constructia de yahturi pentru ca, este foarte usor, yar daca exporti cheresteaua, se poate obtine pana la 75.000 de euro pe hectar. Am inteles ca cei din Orientul mijlociu au nevoie de cherestea ca de aer. Il mai poti folosii s ca lemn de foc. Cultura, tot asa tine 20 de ani. @ponta Tu inca nu-ti dai seama ca imobiliarele nu mai merg? Niciun investitor sanatos la cap nu-si baga banii in imobiliare. Poti sa ai un plan de afaceri excelenet s o afacere foarte promitatoare. Dar, cum aud ca este vorba de construit o cladire, toti spun pas si se retrag.
  10. leandrud

    Buna

    Merci. De cateva zile ma uit pe postari si mai citesc cate ceva pe aici... Trag cu ochiu cum s-ar zice Doar astazi m-am hotarat sa fac cateva completari,la diferite posturi
  11. Pentru cei care au linux ca sistem de operare, este TV-MAXE il folosesc mult. si merge foarte bine. No bun bravo. Vroiam sa testez aplicatia sa vad daca merge, apas pe "Download", imi apare mesajul: "Yideo a fost descarcat de 69413".Nimic mai mult. Buna gluma
  12. Nu mai merge. Te pune sa raspunzi la intrebarea de securitate. Am vrut sa incerc. Oricum nu schimbam parola vroiam sa vad daca primesc link-ul de resetare a parolei dupa care, asi fi sters acel mail.. Pana acolo vroiam sa merg.
  13. Probabil ca este oferta de incercare (Trial) iar dupa 1 an de zile, iti va venii sa platesti prelungirea numelui domeniului.
  14. Si la ce-ti folosesc atatea conturi? Merci de sfat oricum.
×
×
  • Create New...