Jump to content
sleed

CTF365 Marius Corici - Un antreprenor plagiator, ce face ca oamenii sa plece din echipa CTF

Recommended Posts

Va salut,

Nu scriu acest post sa ma aflu in treaba, am lucruri mai bune de facut, invat pentru anumite certificari, etc.. Scriu aici, pentru ca nu este posibil asa ceva. Domnul Marius Corici, plagiaza dupa cum vrea!

Am facut parte, ce e drept, pentru scurt timp din CTF365. Le-am gasit cateva XSS-uri foarte urate. Nu am avut timp 100 % sa ma ocup de platforma lor, dar i am ajutat cu ce am putut. Poate ca mine, au mai fost exemple si sunt cativa membri notabili ai RST, care poate doresc sa nu comenteze acest lucru, dar stiu foarte bine ca am dreptate.

Dupa ce domnul Corici, mi-a sters contul de email fara sa ma anunte, unde aveam cateva mail uri importante, plagiaza un tutorial facut de mine. Se poate gasi aici articolul original: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q4WWPzSh4WYJ:https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Articolul plagiat este acesta: https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/

Acum, daca vedem, domnul Marius Corici, nu este deloc un expert in securitate informatica.E bunl la altceva, dar la IT nu prea cred. Sincer, nu prea cred ca a participat la CTF-uri adevarate, unde sunt probleme grele de rezolvat! Probabil stie cum sa faca un DEP Bypass, JMP ESP, heap spray sau de ce EIP Register contine adresa pentru urmatoarea instructie care va fi executata sau poate nu :)

 

Postul Original:

postoriginal.png

 

Postul de Plagiator:

plagiator.png

 

Ca un sfat, nu va incurcati cu CTF365 si cu Corici & Co.

Edited by sleed
 • Upvote 2
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Vad ca blog-ul e WordPress. Cand dai delete unui user in WordPress ai o optiune sa atribui tot content-ul acelui user altcuiva. Ceea ce banuiesc ca a facut dumnealui. Sigur ca e jeg pentru ca putea sa modifice userul tau si sa ramana asa cum e sau sa editeze postarea si sa spuna ca e scris de tine dar nah... unii au in contract de angajare ca ceea ce fac pe banii firmei, intellectual poperty apartine firmei. Insa banuiesc ca la tine nu a fost cazul. Treaba cu contul de email e la fel: angajatorii pot face ce vor ei cu mailbox-ul care ti-l dau si daca il folosesti in alte interese decat cele ale firmei iti asumi riscul. Bineinteles ca iarasi a fost jeg si putea sa te anunte in prealabil insa ti-ai asumat anumite riscuri si tu.

Link to post
Share on other sites

Inteleg ce zici. Iti dau dreptate. Sa zicem ca eu sunt nebun. Dar au mai plecat 2 oameni foarte buni, doar pe care ii cunosc eu, unul e vip si are cam aproximativ toate certificarile de pe infosec iar celalalt e system administrator, CFO la DefCamp. Sigur.. nu sunt eu singurul nebun?!

Dar, este o vorba: Facerea de bine = Futere de mama.

Link to post
Share on other sites

asa se lucra pe vremuri. un om, o problema. pac, pac. 10 acc de wp, 10 probleme !

 

P.S: daca ai si luat bani ce CTF asta, eu nu stiu ca is prea prins cu altele, nu e totusi frumos sa pari moralist.

 

daca ai luat bani si il injuri, e normal sa faca asa ceva. aici e Brazilia dude, ce ai vrea ? credeai ca nenea ala e teolog si vrea sa faca o fundatie sa ajute retardati ? sa fim totusi politically corect si sa ne asumam cand mancam rahat si nu iese totul ok. win - win situation !

Edited by j1ll2013
Link to post
Share on other sites

Ce bani sa i au ma?:))) Nu am luat nici un ban. Nu il injur si nu am treaba cu el. Pur si simplu, ce a facut e de cacat. Si nu cu mine, cu altii 100 care au fost in CTF si au plecat tot din aceias cauza. Nu te baga pentru el ca nu stii ce a fost acolo. Majoritatea care au lucrat cu el stiu ce vorbesc.

 

@jill , sa nu mai fac 1000 de post-uri. Eu zic sa il punem ca merita.

Edited by sleed
Link to post
Share on other sites

@sleed inteleg punctul tau de vedere, dar nu crezi ca era mai profi sa discuti cu el inainte si sa vezi daca se poate rezolva frumos situatia? E irelevant ce au facut altii si ce probleme au avut cu el, atata timp cat nu ati discutat in prealabil despre problema respectiva, care te priveste strict pe tine. La faza cu mailul nu pot spune ca ai dreptate. In mediul corporate se sterg imediat conturile celor care au parasit compania, din motive lesne de inteles.

 • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

nu poti acuza omul de plagiat, inainte ca o comisie sa spuna asta, plus ca deja e calomie, vezi vadim si ana birchall. corporatiile au reguli pana si la imbracaminte.

 

deci trebuie sleed sa te adaptezi. daca ai semnat tu ca ii dai dreptul sa iti foloseasca numele tau !?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, j1ll2013 said:

nu poti acuza omul de plagiat, inainte ca o comisie sa spuna asta, plus ca deja e calomie, vezi vadim si ana birchall. corporatiile au reguli pana si la imbracaminte.

 

deci trebuie sleed sa te adaptezi. daca ai semnat tu ca ii dai dreptul sa iti foloseasca numele tau !?

 

Fi serios coaie, ti-a aratat dovada. E vorba ca a fost marlan, lasa calomniile si comisiile. Voi nu intelegeti rolul acestui topic, Luci vrea sa ne arate ca acel individ nu e de incredere.

Link to post
Share on other sites

Draga Lucian ( @sleed ),

 

Din respect pentru comunitatea RST, da-mi voie sa clarific cateva aspecte:

 • Nimeni nu a plagiat nimic. S-a intamplat exact ceea ce spune @aa7670. Am sters contul tau de pe WP si am vrut sa pastrez continutul. Strict pentru cititori. Din simpla comoditate (si nestiind ca te va afecta in felul acesta) nu am urmat procedura mai complicata prin care sa las numele tau. Ca si dovada ca exact asta s-a intamplat, se poate verifica AICI. Acelasi post scris si semnat de tine. Neschimbat.
 • Te-am anuntat inca din Decembrie 2015 - Ianurie 2016 ca vom suspenda colaborarea din simplul motiv ca tu nu iti gasesti timp pentru CTF365. Ti-am zis la telefon ca vor veni colegi noi si ca o sa am nevoie de sloturile de email (pentru comunitate, emailurile le tinem la Google - 10 conturi - serviciu gratuit) Stergerea contului de email s-a intamplat zilele trecute. 2-3 luni erau suficiente ca sa-ti pui lucrurile la punct.

Ce voi face in continuare:

 • Voi sterge articolul de pe blog. Nu pentru ca tu m-ai acuzat de plagiat, dar pentru ca te-a deranjat atat de tare.
 • Iti vei putea pastra contul de Enterprise pe care l-ai primit din partea echipei CTF365.

 

Toate cele bune,

 

Marius Corici

P.S. Un backup din cand in cand la Inbox-ul de la CTF365 te-ar fi salvat de aceasta drama.

Edited by kerosen
 • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...