tjt Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 (edited) Salut, Cred ca ar fi interesant si misto ca in sectiunea "Locuri de munca" sa existe urmatoarele doua topicuri sticky: 1. Firme de evitat/profi - in care utilizatorii pot impartasi experienta avuta la o anumita firma, pot preciza firme care trebuiesc evitat si tot felul de alte informatii care pot fi de ajutor pentru cineva care doreste sa munceasca la respctiva firma. 2. Interviu - un ghid/topic de ajutor sau discutii pentru absolventi/studenti sau oricine altceva care nu a mai fost la un interviu de mult timp si doreste sa afle pe ce se mai pune accent in IT. Am vazut ca e foarte popular respectiva sectiune si cred ca doua astfel de topicuri sunt bine venite. Edited March 22, 2016 by tjt Quote
Active Members SynTAX Posted March 22, 2016 Active Members Report Posted March 22, 2016 Ai siteuri specializate pe asa ceva unde intra mai multa lume.... Quote
spider Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 25 minutes ago, nein said: @SynTAX exemple ? Probabil se refera la http://www.undelucram.ro/ Quote
Active Members SynTAX Posted March 23, 2016 Active Members Report Posted March 23, 2016 Da. La aia ma refeream. Quote