Mr.Cih Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Salut rst , Caut pe cineva care sa imi extraga email-uri si numere dupa anumite site-uri contra cost ! Mai multe detali in PM ! Sunt interesat cat mai multe ... Astept PM Va multumesc
yooproject Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Astept mesaj privat cu pretul pe care il oferi !
EAdrian Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Cred că mai uşor ar fi fost să postezi aici toate informaţiile, dar trimite-mi şi mie mesaj privat cu toate informaţiile inclusiv bugetul alocat pentru scraping.
aelius Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Threadul se inchide (autorul vad ca are ban). Scuze baieti. Nota: aveti grija cu indivizi de genul. La o simpla cautare in google a adresei lui de email apar evidente de scam pe scam.directory si db.aa419.org 1
QuoVadis Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 28 minutes ago, aelius said: Threadul se inchide (autorul vad ca are ban). Scuze baieti. Nota: aveti grija cu indivizi de genul. La o simpla cautare in google a adresei lui de email apar evidente de scam pe scam.directory si db.aa419.org Singura problema e ca userii nu vad adresa de mail, doar mods si admins. 1
aelius Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Just now, aa7670 said: Singura problema e ca userii nu vad adresa de mail, doar mods si admins. De parca email-urile extrase din site-uri ar fi folosite in scopuri legale :)))) 1