crystyhk Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 (edited) Salut tuturor , am intrat in posesia une statii Alan C.B. 33 de prin anii 80' cred, cel putin asa vazuse`m pe google ceva e ok functioneaza perfect dar sunt curios daca merge si pe frecvente cu statiile C.B. obisnuite de masina. ( gen canalul 22 sa pot sa ma feresc de radare ) . Tin sa mentionez ca eu sunt in Italia si am iesit cu ea pe balcon ..dar nimic nici urma sa prinda vre`o ceva. Care stie daca e posibil sa mearga va rog sa imi spuneti. Va multumesc ! Acesta este modelul http://www.radiomuseum.org/r/cte_alan_cb_transceiver_33.html Edited April 16, 2016 by crystyhk Quote
gogusan Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Italienii sunt pe AM canalul 5 Romanii sunt pe FM canalul 22 spor Quote
crystyhk Posted April 16, 2016 Author Report Posted April 16, 2016 Am inteles , deci nu am nici o sansa sa ma feresc de radare in Romania nu ? Multumesc frumos ! Quote
Sandu Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Scoate-o la vanzare, cu bani obtinuti iti poti cumpara un antiradar bun. Quote
M4T3! Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Daca vrei iti dau eu un detector radar cobra, destul de ok, functioneaza perfect. Multi dintre cei care au canale pe youtube si se inregistreaza cand conduc au acest detector. Quote
crystyhk Posted April 17, 2016 Author Report Posted April 17, 2016 Problema e ca din cate stiu eu detectoarele radar nu mai sunt "bune" pentru ca cei ce la Politie au radare din alea cu stand`by Quote
MaNNNNNu Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 statia e sfanta , mai ales la drumuri lungi , in ceea ce priveste detectorul de radar , a ajuns egal cu 0 + ca nici nu e legal , din cate stiu .. auzite . Quote
M4T3! Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Am si statie si detector, intradevar daca ai statie nu mai ai nevoie de detector... sa fie prea mare ghinionul sa fii tu prima masina de cand se instaleaza ei cu radarul si sa nu apuce sa te anunte nimeni prin statie. Si cu statiile e deja alta poveste... si alea trebuie sa bata pe distante mari, daca bata 4-5 km si tu mergi cu 100km/h nu auzi ca e radar, e posibil sa nu ti raspunda nimeni sau sa nu zica nimeni nimic- deoarece s-a anuntat inainte, dar tu cu statia ta slaba nu ai auzit. Quote
crystyhk Posted April 17, 2016 Author Report Posted April 17, 2016 Asa este , dar cand te hotarasti sa achizitionezi o statie ...iei un mai buna sa bata macar 10 km si iti faci treaba bine cu ea . Quote
M4T3! Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Tocmai deaia am zis de schimb, iti dau ceva ce ti de folos. Eu o vreau, nu sa o folosesc, cum ziceam am un midland + antena midland ml 145, ci imi trebuie ca am un verisor ce e radioamator/ pasionat de chestii destea vechi si e un bun cadou pt ziua lui de nastere :))) 1 Quote
crystyhk Posted April 20, 2016 Author Report Posted April 20, 2016 On 17.04.2016 at 1:20 AM, M4T3! said: Tocmai deaia am zis de schimb, iti dau ceva ce ti de folos. Eu o vreau, nu sa o folosesc, cum ziceam am un midland + antena midland ml 145, ci imi trebuie ca am un verisor ce e radioamator/ pasionat de chestii destea vechi si e un bun cadou pt ziua lui de nastere :))) crysty.hack94@gmail.com vorbim aici si stabilim Quote
giv Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 Din experienta mea de sofer cu detector si statie. Detectorul e sfant. Statia e buna dar te pot minti pe ea. Quote
crystyhk Posted May 17, 2016 Author Report Posted May 17, 2016 Nu stiu ce sa zic..eu ma bazez mai mult pe statie . Quote