sandabot Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Mi-am făcut un canal de yt ce se bucură de un oarecare succes, cu vreo 2 videoclipuri care aduc zilnic 1k views , si s-au strâns combinat vreo 60k views. Problema e că pe un video am 20 sec de content cu copyright sub forma video, nu audio ceea ce-l face imposibil de eliminat. Am încercat să aplic la multe rețele de monetizare youtube dar nimeni nu vrea să se atingă de conținut cu copyright . Nu mă interesează să monetizez video ala, dar măcar să fiu lăsat să îl monetizarea pe celalalt. Ceva soluții ? Quote
stresulicy Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 incearca https://www.freedom.tm/ daca nu te accepta din prima incearca din nou dupa ce stergi(sau macar faci privat) clipul cu probleme 1 Quote
ovidelu47 Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Eu detin 7 clipuri la numar din mai multe segmente,ce retele de monetizare youtube stiti? Mentionez ca videoclipurile nu au copyright si am cate minim 10 k views pe zi la toate. Astept niste exemple de retele care le*ati mai utilizat si platesc. Quote
ovidelu47 Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 18 minutes ago, Banibateivina said: Daca tot aveti vizualizari creati voi continut ca bani din adsense v-ar placea, nu? Man eu de exemplu am adsense si iau cam 200 de euro pe luna ,am intrebat daca e ceva in plus fata de adsense pentru canalul de youtube nimic mai mult. 1 Quote